11.8.2012

Ihan pihalla

Kaikkien lomareissujen ja muun epäsäännöllisen elämän jälkeen alamme taas päästä normaaliin rytmiin mukaan. Ulkona ollaan mahdollisimman paljon, ja huomasin yhtäkkiä, että Eppuhan on kesän aikana oppinut paljon uusia taitoja ja kasvanut hurjasti pituutta. Jopa naapurintyttöjen kaksipyöräisellä potkumopolla ajo sujuu jo hyvin kun jalat ylttävät kunnolla maahan. Ja katuliidut ovat tosi suosittuja. Niillä pieni mies voisi piirrellä vaikka kuinka pitkään.
Meillä on kotona myös eräs koko viikonlopun kestävä "projekti" meneillään. Olenkin koittanut tänään pysyä Eppusen kanssa poissa iskän jaloista, koska hän on tehnyt muutamia valmisteluja. Siitä kuitenkin myöhemmin lisää. Tässä meidän ulkoilukuvia tältä päivältä, tiikereissä tietenkin. ;)

Cap: POLARN O. PYRET / l-s t-shirt: MINI RODINI / jeans: MONKEE GENES /
sneakers: CONVERSE.






Arvaako kukaan mikä tästä tulee? Tutut eivät saa vastata. ;)



6 kommenttia:

  1. Oi ihanaa että iskä tekee valmisteluja. Soooo jealous! :) Mä saatan arvata mikä kuvassa on...mutten oo kyllä yhtään varma :P

    VastaaPoista
  2. Kivasti sopii tikrut farkun kanssa. Tikru paita näyttää olevan aika helposti yhdistettävissä. Annapas hyviä vinkkejä mintun vihreän MR:n pupupaidan kanssa sopivista alaosista... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sopii tosi monen kanssa!:))))
      Meillä on esim. harmaita farkkuja ja mustat sammarit vihreän pupun kanssa, mutta mä lupaan palata tähän vihreään pupupaitaan pian!:))))

      Poista
  3. Mä nyt kirjoitan tähän postaukseen, vaikka periaatteessa olisi pari muutakin postausta, mihin olisin voinut riipustella. :) Mietin noita Mini Rodinin kokoasioita, eli meidän pojalle on karttapaidasta 92/98 cm koko just eikä melkein passeli nyt enkä ko. paitaa enää tuossa koossa tilaisi. Koko 104/110 puolestaan kuulostaa utopistisen isolta. :P Ilmeisesti nuo tämän syksyn malliston vaatteet ovat suurempaa mitoitusta kuin kevään. Poika käyttää yleensä kokoa 92 cm, joissain 98 cm. Uudet vaatteet ostaisin koossa 98 cm. Luulisitko, että tuo 92/98 cm koon tilaaminen kannattaisi? Vai pitäisikö mennä 104/110 kokoon (kääk!)?

    Nimim. inhoan kaksoiskokoja. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en suoraan sanoen rakasta kaksoiskokoja, koska kohta ollaan tuossa samassa tilanteessa. Nyt ennen pesua luulisin, että tuo 92/98 menisi vielä teille, MUTTA kun en ole pessyt vielä noita, niin enpäs sanokaan, koska meillä myös kartat kutistui pesussa vähän. Ja kun tuo paita ei kuitenkaan ole suhteessa niin paljon isompi kuin nuo leggarit. Mutta mä luulen, että se 104/110 voi olla vielä reilu teille(?). Jos haluat, voin ottaa vaikka huomenna noista meidän käyttämättömistä pupuista mittoja ja lisätä tänne kommentin perään? :) Tänään en ehdi kun pitää juhlia. ;-D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)