20.8.2012

*** ALEKOODI vinkki ***

Edelliseen haalaripostaukseen liittyen, jos teillä on vielä syksy- tai talvivaatteet hankkimatta, tässä pieni alevinkki. Nimittäin Boutique Lillis lupasi tarjota lukijoilleni 20% alennuksen koko valikoimastaan, myös aletuotteista. Eli koodilla EPPUSENKAAPILLA saa tuon alennuksen. Ja koodi on voimassa perjantaihin 24.8 asti.
Tein tähän alle vielä pienen kollaasin meidän suosikkijutuista, joita tuolla myydään. Meiltä löytyy nimittäin tuo Skiphopin kettureppu, joka on pojankin suosikki ja nuo Molo kidsin ihanat swetarihousut..sekä ihanat haalarit.
Ja kannattaa käydä kurkkaamassa (ja tykkäämässä) myös Boutique Lillis Facebookissa sekä klikkailla itsensä kantikseksi TÄÄLLÄ. Näin näkee sitten muutkin tulevat tarjoukset ja uudet jutut ennen muita. ;)

BOUTIQUE LILLIS LÖYTYY TÄÄLTÄ.


6 kommenttia:

  1. Hei! Mahtava alekoodi, kiitos siitä sinulle ja etenkin Boutique Lillisille. Vinkkasin kaverillenikin, joka varmasti on juuri naputtelemassa tilausta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tää on tosi hyvä ale ja itsekin vinkkasin kaveria Molon toppahanskoista, että tuolta niitä nyt saa.:)
      Ja varsinkin jos on ostamassa haalaria niin nyt se kannattaa napata.:)

      Poista
    2. Niinpä. Kaverini sai napattua sieltä haalarin, hän kun oli myöhästynyt Lasten Taikamaan viikonlopputarjouksesta. Meillä tosiaan fb-kippikseltä tummanruskea Molo kids jo kaapissa. Mielessä kummittelee kuitenkin monta ihanaa Ticketiä, koska sitäkin merkkiä haluisin testata (jo tänä talvena)..

      Poista
    3. Mä haluaisin testata sekä Ticketin että Molon haalaria, mutta toinen pitää valita. :) Ehkä sitten välikauteen taas joku uusi merkki. :)

      Poista
  2. Oij, olis kelvannut alekoodi noihin molon housuihin, mutta ne ovat jo varmaan huomenna meillä. Tuli paniikki, kun olivatkin yhtäkkiä kaikkialta loppu Johanneksen koossa! Sain ne onneksi sitten Lilla Companysta. Olivat monet yllättäin ihastuneet basic-housuihin, joissa on kivasti jujua... No, mutta -> Lillisin valikoimaa katselemaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kävi noiden Molon ihanien swetarihousujen kanssa niin, että ehdin ostaa ne jo aiemmin muualta, ja nyt ne olis saanut tosi hyvään hintaan. Noh ei voi mitään, ehkä joku muu saa nyt napata ne tuolta.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)