14.7.2012

Serkkujen kanssa

On kyllä hyvä jos on vähän isompia serkkuja, jos on oikein pieni. On aina joku auttamassa. On joku joka jaksaa neuvoa, nostaa ylös pientä miestä tai ottaa kadulla kädestä kiinni. On vähän mukavampaa jos joku serkuista työntää rattaita.
Serkut jaksaa hössöttää ympärillä, mutta ne eivät ole liian vanhoja leikkimään. Oikeastaan ne tietävät jo, miten kaikki jutut toimii. Ja ne näyttävät kaikkia kivoja isojen lasten juttuja. Voi tuntea olonsa tosi tärkeäksi, jos on hyvin pieni, ja isompia serkkuja ympärillä.

PS. Epulla oli tuona päivänä jalassaan Monkee Genesin skinny farkut, jotka ovat ehkä maailman ihanimmat, ja tosi pehmeät sekä mukavat jalassa. Ja sitten kuulin huhun, että niitä ei enää tehtäisi jatkossa(?). Eihän se voi pitää paikkaansa, eihän? Tietääkö kukaan?

Cap: Polarn O. Pyret / striped knit: COS / green l/s t-shirt: Bobo Choses / jeans: Monkee Genes skinny jeans / shoes: Camper kids / shopper: second hand.








6 kommenttia:

  1. Voi juku mikä ilo serkuista voi ollakaan! Meidän lapsista tulee varmaan tuollaisia isoja serkkuja, mutta en sitten tiedä mitä serkkujen vanhemmat asiasta ajattelee. Varmaan hiukset pystyssä pelkäävät tuhokaksikon kyläilyjä ja mitä pahoja taitoja heidän kullannupuilleen meiltä opetetaankaan. Ellei sitten käy ihme ja meillä joskus oikeasti rauhoitutaankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö, varmasti he tykkävät, ja teidän lapsista tulee loistoserkkuja!:))))

      Poista
  2. Kivoja kesäkuvia. :)
    Mikä toi t-paita on, mukavan yksinkertaisen tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo tummanvihreä pitkähih. teeppa on Bobo Chosesin (taitaa olla syksyn mallistoa) ja se on muten aikas pientä kokoa. Tuo ko. Epun päällä on kokoa 2-3 years eikä ainakaan yhtään liian iso.:)

      Poista
  3. Mua harmittaa, että minulla ei ole koskaan ollut läheisiä välejä serkkuihini, kaikki ovat toki minua paljon vanhempia ja asuvat kaukana joten ei olla edes kovin usein nähty. Syksyllä olen menossa yhden serkkuni häihin ja tuntuu kyllä vähän hölmöltä mennä sinne koska emmehän edes tunne toisiamme, olemme nähneet viimeksi yli neljä vuotta sitten.

    Pinjalla ei ole yhtään serkkua ja pahalta näyttää ettei tulekkaan, miehen pikkuveljestä on vielä jotain toiveita mutta muuten ollaan kyllä jo toivo menetetty, harmittaa kyllä kun lapsellenikin tulee sama tilanne serkkujen kanssa kuin minulla. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla itselläkään ei ole montaa serkkua, mutta onneksi heistä muutama ja varsinkin yksi tuntuu tosi läheiseltä. Tai siis vaikka ei kovin usein nähdä, aina minusta tuntuu että ollaan jotenkin tosi läheisiä, kun ollaan ihan pienenä leikitty tosi paljon yhdessä. Mutta ehkäpä saisit siellä häissä taas lämmitettyä tuota suhdetta serkkuun, ei sitä tiedä(?). Tai ainakin häiden jälkeen voi hyvin taas ottaa yhteyttä useammin ehkäpä? Kiva kuitenkin kun olette menossa sinne ja hänkin teidät kutsui niin olette kyllä jollain tavalla tärkeitä toisillenne (?). :)
      Miehelläni taas on niin paljon serkkuja, että häihin ei voitu edes kutsua kaikkia, vain läheisimmät, ja itse menin ihan sekaisin kuka on kukin ja se aiheutti pientä hämminkiä hääjärjestelyissä. :D
      Täytyy vaan toivoa, että nämä Epun serkut jaksavat myöhemminkin viihdyttää "vaahtosammutinta" kun kasvavat ja Eppu on aika paljon nuorempi.:))) Toivotaan myös, että Pinjakin saisi vielä ainakin yhden serkun! <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)