12.6.2012

Twinkle, Twinkle, Little Star...

...iltaisin sua katselen. Muita tähtifaneja linjoilla?

Tässä olisi pieni pussilakanavinkki tähtiä rakastavien lasten vanhemmille.
Vaikka meillä oli jo olemassa muutamat tähtikuvioiset lasten pussilakanat, ja vaikka tähtiä tulee kohta korvista, päätin tilata vielä yhdet ihanat pussilakanat lisää. Satuin löytämään Ellokselta ihanat tummansiniset tähtikuvioiset lakanat (nämä), joita muuten löytyy kahdessa eri koossa. Näitä samoja lakanoita oli tarjolla myös kauniin punaisina (täällä), ja olisin varmaan ottanut ne, ellei meillä olisi jo yksiä punaisia tähtilakanoita.
Katselin tällaisia ihan vastaavia tummansinisiä pussilakanoita ennen joulua Pottery Barnilla, mutta niitä ei ollut saatavilla kuin juniorikoossa, ja ne olisivat olleet vielä pitkään aivan liian suuret, joten ne saivat jäädä kauppaan. Mutta onneksi on Ellos ja ihanaiset alekoodit, jotka minäkin sain nyt toimimaan, ja tällainen tummansininen tähtisetti kotiutui koristamaan pikkumiehen unia.

Elloksen tähtilakanoissa on toisella puolella tähtikuosi, ja toinen puoli on yksivärinen valkoinen. (Tyynyliina on kokonaan tähtikuosia.) Pussilakanasetin laatu on aivan loistava ja tosi hyvän tuntuinen. En tiedä muista, mutta itse pesen pussilakanat aina ennen käyttöä, ja näistäkin tuli todella pehmeät heti ensimmäisen pesun jälkeen kun tärkkäys lähti niistä pois. Joten näitä lakanoita voin suositella muillekin.
Ja jos olette tilaamassa Elloksen tähtilakanoita, kannattaa katsoa nuo koot tarkkaan, koska niitä oli saatavilla kahta eri kokoa ja hintaluokkaa; toiset ihan pienille vauvoille, ja toiset taaperoille. Tuohon tähtisarjaan kuului myös muita kivoja lastenjuttuja (täällä).
Myös Zara Home -malliston lasten pussilakanat ja muutkin tekstiilit olivat todella kauniita (Zara Home Kids). Kannattaa tsekata myös ne, jos tuolla Elloksen sivuilla sattuu surffailemaan. :)

(Kuvassa sängyllä oleva pöllötyyny on Frank and Fischerin ja se löytyi Pikku Mineasta.)
 Yleensä luemme illalla iltasadun Eppuselle, ja poika saattaa jäädä sänkyyn vielä itse lueskelemaan jotain pientä kirjaa yölampun valossa ennen kun hän nukahtaa. Myös päiväunille mennessään poika viihtyy hyvin kirjan parissa ennen nukahtamista. Aika usein sängystä löytyykin kirja naaman päällä nukkuva poika... :)
"Sen pituinen se." :)



 


20 kommenttia:

  1. Ihanat lakanat ja lamppu! :-D

    Ja mahtava tuo vika kuva. Jännä miten meillä tyttö ei ole koskaan ole ollut "simahtavaa" tyyppiä, monesti olisin sitä kyllä toivonut...

    Aurinkoista viikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt saa tähtöset hetkeksi riittää ;-D

      E. on yleensä ollut tosi hyvin nukkuvaa tyyppiä,joka simahtaa kirja naamalle tai auto kädessä, mutta sitten on välillä näitä kausia jolloin nukkuminen takkuaa..:)

      Poista
  2. Tarviiko mun tulla kertomaan että tykkään tähdistä vai arvasitko sen jo? ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania tähtiä! Meillä niitä tuntuu rakastavan oikeastaan kaikki. Hetken mietin jo noiden lakanoidenkin tilaamista, mutta Tellulle ei ollut sopivaa kokoa joten sai poikakin jäädä ilman.

    Voi kunpa meilläkin joskus nukahdettaisiin noin helposti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kans kun näissä ei ollut sitä juniorikokoa ollenkaan, vain nämä kaksi pienempää, höh :(

      Ei meilläkään aina näin helposti nukkuminen mene, joskus on kausia kun nukahtaminen ei vaan suju.:P

      Poista
  4. Oi, tähdet on <3 Meille kelpaisi punaisena tuollaiset tähtilakanat, mutta pitää nyt taas välillä vähän kiristää kukkaronnyörejä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähdet, tähdet <3 :)
      Ja on se nyt muutenkin ihan eri asia ostaa yhdelle lapselle kun usealle kaikkia juttuja, saa varmasti ihan erilailla rahaa palamaan lasten juttuihin.:)

      Poista
  5. Tähdet on niin kivoja!Tosi nätit nuo petivaatteet ja lamppu!Jassun tavoin mäkin toivoisin, että Eevi simahtais joskus edes vahingossa, mutta eeeei..

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkistä, ihanat lakanat! Meillä täkki sekä tyyny Hemtex: ltä, tsekkasin, että lakanoiden koko täsmäisi niiden kanssa myös. Ellos kyllä yllättää aina välillä! :) Zara Home:n tekstiilejä olen aiemmin tuonut ulkomailta, oon todennut ne laadukkaiksi ja kestäviksi, myös Kids puolen tuotteet. Hyvä juttu, että Ellokseltakin saa tilattua niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä!:) Tilasin itse nämä sillä asenteella, että palautan jos laatu ei ole hyvä, mutta ei tarvinnut palauttaa.:) mä en ole aiemmin tilannut Ellokselta kun koodit ei ole ikinä käyneet mihinkään tai en ole saanut niitä toimimaan, mutta nyt on testattu jo kaksi kertaa. Aika yllättävä on myös tuo Zara Home, olen aiemmin ostanut jotain vain heidän liikkeistään reissussa, ja se on Elloksella aika laajasti myynnissä. :)

      Poista
  7. Tähdet <3 meillä on pojan huoneessa tähtitapetti musta pohja ja valkoiset isot tähdet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onko sulla blogissa kuvia siitä? Täytyykin tulla kurkkimaan!:)

      Poista
    2. Ei ole vielä =) täytyy joku kerta kuvata niin että tapetti näkyy =)

      Poista
  8. Täälläkin yksi tähtifani! Noi punaiset lakanat on ihanat! Täytyy ehkä surffata ellokselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, se punaisen sävy oli vielä just oikea, eikä liian kirkas.:)

      Poista
  9. Hei! Tähdet on just ihania <3 Meilläkin niitä paljon :) Mistä tuo lamppu on hankittu?

    Nellis

    VastaaPoista
  10. wau! ja toi viimeinen kuva <3 -TeePee-

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)