2.6.2012

Satumaiset synttärikakut

Tässä pieni lauantain kirjavinkki. Tarkoitukseni oli postata tästä kirjasta jo aikoja sitten, mutta asia unohtui. Nyt viimeviikonlopun synttärikutsujen jälkeen muistin kirjan taas, ja ajattelin vinkata siitä myös teille. Kyseessä on siis Minerva -kustantamon kirja Satumaiset synttärikakut, jonka on kirjoittanut Annie Rigg, ja kirjan kuvat on ottanut Sandra Lane. Lisätietoa kirjasta löytyy täältä.
Kirjassa on upeita ja kekseliäitä kakkuja lastenjuhliin, ja mikä parasta sekä pojille että tytöille. Reseptit ovat selkeitä, ja kirjassa on myös ihan perusteita sokerikakkupohjasta ja sokeri- ja suklaakuorrutuksen tekemisestä lähtien ja kerrotaan myös perustekniikoista kuvien kera. Ehkä jopa minä osaisin tehdä jotain tämän kirjan mukaan. Kirjassa on myös osio "Helpot kakut", joka varmaan on sopiva tällaiselle noviisille.
Toki kirjassa on myös vaikeampia ja hienompia ohjeita, joita itse voin vaan ihastella. Mutta kirja on todella monipuolinen ja kakut kauniita, hauskoja ja värikkäitä. Kirjassa on myös muita herkkuohjeita. Itseäni ainakin kiinnostaisi tehdä noita jäätelö muffineita. Josko siis täältä löytyisi meidänkin tuleviin synttärijuhliin joku hauska kakkuohje. Onneksi tässä on myös aikaa harjoitella. ;)
 Kirja löytyy mm. tästä verkkokaupasta ja varmaankin kirjastosta. :)

Lisää vinkkejä lastenjuhliin löydät mm. täältä sekä tämän postauksen lopusta.





4 kommenttia:

  1. Olen tainnutkin tuota kirjaa joskus selailla. Mukavia inspiraatiokuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kuvat on kyllä ihania, mutta mä joudun myös tavaamaan ohjeita jos mielin jotain tehdä kun en ole oikein mikään "kokkikolmonen":-D.

      Poista
  2. Vaikuttaapa lupaavalle tuo kirja :) Ja taisi joku idea pojan lähestyviin juhliinkin noista kuvista tulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin tosi paljon tuosta 5-kakusta, vaikka se onkin simppelin näköinen. Tuollainen kakkonen olis kyllä hieno.. ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)