21.6.2012

Pieni ystävä

Pirteä Eppunen ja puolikuntoinen äiti raahautuivat taas hiekkalaatikolle. Oli kyllä mukavan lämmin päivä ja aika kului nopeasti. Poika leikki ystävänsä kanssa ja äiti sai ottaa rennosti ja jutella toisen aikuisen kanssa. Mukavaa.
 Kaksi samanikäistä pikkupoikaa ovat jotenkin niin huvittavia yhdessä; majakka ja perävaunu, kieku ja kaiku. Kaikki pitää tehdä yhdessä, ja sitten nauraa räkätetään päälle. Välillä kinastellaan jostain samasta lelusta, ja hetken päästä taas nauretaan lisää. Painitaan hiekassa ilman kenkiä ja keinutaan vierekkäin. Hassua, mutta sitä seuratessa alkaa väkisinkin naurattaa itseäkin.
Pienet ystävät ovat kultaa. Ystävää voi ottaa kädestä kiinni, jos ei uskalla hypätä alas tolpan nokasta. Ja sitten tehdään sama toisin päin, ja ystävä pitää kädestä kiinni. Miten ne osaa, vaikka ovat vielä niin pieniä?

PS. Ostin kuvissa näkyvän lippiksen Epulle Popilta, ja pakko mainostaa tässä, että se on varmasti maailman paras. Pysyy nimittäin päässä kovemmassakin menossa. ;)








8 kommenttia:

  1. Pienten kaverusten seuraaminen on kyllä hauskaa! Tosin se hauskuus vähän vähenee kun ne kasvaa ja alkaa tosissaan painimaan... Mä järkytyin päiväkodin pihalla kun näin miten joukko noita n. 4 vuotiaita poikia (meidän siellä mukana tottakai) töni toisiaan ja oikein juoksi jonkin perässä tönimään... PK:n tädit sanoi että semmosta se on aina, joskus joutuu kuulema menemään väliin kun leikki yltyy liian rajuksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, sun kommentti oli jäänyt johonkin roikkumaan, ja vasta nyt sen huomasin. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.:D

      Tuosta painimisesta on saatu nähdä jo hieman nähdä esimakua!:D Mikä siinä onkin, että pojat rakastaa painia ja nuhjata maassa?:D
      Voi pk:n tätejä, mutta he ovat varmaan jo tottuneet pikkuviikareihin.:D

      Poista
  2. Onnea on hyvä ystävä. Ihania kuvia! Meillä poitsu rakastaa lippiksiä, mutta raivoaa niiden tippuessa vauhdissa päästä. Täytynee pistää siis vinkki muistiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, sekä lapsilla että aikuisilla. :)

      Meillä menee kans ihan pelleilyksi jos lakki ei pysy päässä, joten tätä voin ainakin suositella, että pysyy hyvin. :)

      Poista
  3. Kiva tuo lippis. Haluaisin poitsullekin tuollaisen. Hänellä on se kovin rakas star wars-lippis, mutta olisi kiva kun olisi toinenkin. Vanha alkaa olla jo nähnyt elämää ja sen huomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi hyvä, ja siinä on myös reilusti säätövaraa takana. Lisäksi näitä oli monessa värissä. :)
      Oi, Star wars -lippis, söpöä!:-)

      Poista
  4. Supersöpöasu!!! Taas kerran ;) ihana! Meillä on pari vuotta sitten ostettu samanmallinen popin farkkulippis ja kovassa käytössä on ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:) <3
      Farkkulippis olisi kans ihana! Mä luulen, että tästä Popin lakista tulee kyllä meillä kestosuosikki, kun malli on niin hyvä ja varsinkin kun tässä on tuota säätövaraa niin luultavasti menee pitkään. Olisin ostanut jo aiemmin jos olisin tiennyt, meillä kun on ollut Popilta aiemmin vaan pipoja.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)