9.6.2012

Linjan leikkipuistossa

Meillä oli pari päivää sitten treffit parin muun bloggarin kanssa Linjan leikkipuistossa. Aamu näytti huonolta ja pilviseltä, mutta sää kuitenkin suosi meitä ja päivä muuttuikin upeaksi ja aurinkoiseksi. Vaikka päivä alkoikin aurinkoisissa merkeissä, myöhästyimme vähän Eppusen kanssa tapaamisesta, koska toinen meistä halusi mielummin maata lötköpötkönä huutaen lattialla kun lähteä ulkoilemaan.. ;)
Noh, loppujen lopuksi selvisimme puistoon asti, ja päivästä tuli oikein mukava.
Myös tässä puistossa oli kahluuallas, jonne innokkaat pienet ulkoilijat yrittivätkin mennä monesti uimaan. Puistoallas on tosi kiva, mutta siinä saa kyllä olla kärppänä vahtimassa, ettei liian innokas uimari pulahda vaatteet päällä altaaseen. Kerran Eppunen oli jo horjahtamassa sinne, mutta sain juuri ja juuri napattua hänet alas reunalta, jolle hän oli hypännyt yllättäen taiteilemaan. Huh, ainakin tässä äidin reaktiokyky saa hyvää harjoitusta jos ei muuta.
Eppusella oli puistoillessa päällä keltaiset Mini Rodinin sammarit, jotka kylläkin aina ulkoilun jälkeen muuttuvat polvista hieman eri värisiksi (kuten kuvista ehkä näkyy). Keltaisten housujen kaverina oli Molo kidsin sinivalkoraidallinen paita, jonka laatua pitää tässä vielä erikseen kehaista (se on tosi hyvä).
Niin, ja ne meidän puistoseuralaiset.. he löytyvät täältä ja täältä. Kiitos seurasta, oli mukavaa!

PS. Hauska pieni arvonta tulossa pian liittyen yhteen oranssiin tyyppiin.. jos joku vielä muistaa.. Pysykää linjoilla!:)

pSsssSt.. Ja tervetuloa uudet lukijat, teitä on monta! <3


Hat: Villervalla / knit: Molo kids /  trousers: Mini Rodini / sneakers: Converse. 








5 kommenttia:

  1. Oli kiva tavata. ja mikä kamera sulla olikaan käytössä ja mitä objektiiveja?

    Kamera hajosi ja uutta etsin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli mukava tavata! Mulla on iäisyyden vanha ja kökkö Canonin 1000-sarjan digijärkkäri, ja jos olet uutta kameraa etsimässä, kannattaa ostaa joku uudempi ja parempi kamera. :) Itsellänikin haaveissa uusi..

      Poista
  2. Oi vitsit kivoja kuvia :) Kyllästyyköhän raitapaitoihin ikinä? :D Olen saanut kuulla kommenttia kun meillä kuivuu pyykkien joukossa vain ja ainoastaan raitapaitoja :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei varmaan. :D
      No mutta mikäs siinä, kivojahan ne on.:)

      Poista
  3. Tosi ihania, kesäisiä kuvia! Toi on kyllä aika voittajafiilis-olo kun pääsee kuin pääseekin liikenteeseen, vaikka pikkumiehellä olisi huonompi hetki just silloin kun pitäisi mennä (välillä kyllä tuntuu siltä, että tekis itsekin mieli luovuttaa ja jäädä kotiin ;)). Eppunen menee niin ketterän näköisesti, vautsi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)