5.6.2012

Kävelyretki

Viikonloppuna oli kylmää ja sateista. Kaukana olivat ne ihanat aurinkoiset helteet, joita täällä oli vielä viikko sitten. Ulos oli kuitenkin päästävä, niinpä lähdimme pienelle kävelylle. Minusta on ihanaa kun pikkumiehen kanssa voi jo tehdä pienen pieniä kävelyretkiä, ja aina hän on yhtä innoissaan menossa joka paikkaan. Joskus tosin pitää jäädä heittelemään kiviä vesilätäkköön tai pysähtyä ihmettelemään jotain. Vaikka valtavaa puupinoa.
Eppusen takki on ostettu Lilla Companystä jonkun alejutun yhteydessä jo jokin aika sitten. Näin tuota takkia monissa blogeissa kehuttavan, eikä suotta. Olin ajatellut sen vasta syksyksi, mutta otettiinkin jo nyt koekäyttöön. Kunnolliset mustat ulkoiluhousut pitää vielä hankkia sitten syksyksi, ehkä paritkin. Olisiko suosituksia, mitkä ovat parhaat?:)






10 kommenttia:

  1. Pienten kanssa on kyllä ihana kävellä kun nauttivat ja ihmettelevät ympäristöään niiin eri tavalla kuin aikuiset :) Meillä poika tykkää matkia lintuja. Mikään viserrys ei kelpaa vaan pitää olla miehekkäämpää ja erikoisempaa kuten varis, käki, lokki tai huuhkaja.

    Tuo takki on kyllä kehumisen arvoinen! Yksi parhaista ostoksistani pojalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin, ja se innostus ja ilo jotenkin tarttuu. :)
      Tämä takki on paljon parempi kun odotinkaan, ja juuri hyvä paksuus, ei liian paksu eikä liian ohut. Luulen, että tämä tulee olemaan kovassa käytössä syksyllä.:)

      Poista
  2. Takki näyttää tosi kivalta. Pitänee syksyllä tsekata molon tarjonta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole hirveästi Molo kidsin vaatteita ollut, joten olin positiivisesti yllättänyt, vaikka tätä moni olikin kehunut. Näin jossain vielä ihanan turkoosin/pool greenin version tästä takista, ja jos vaan olisi rajattomasti rahaa ja tarve niin ostaisin varmaan vielä siinäkin värissä. :D

      Poista
  3. Toi on kyllä tosi ihana takki, meilläkin kovasti käytössä :) Pystyyhän tuota jo hyvin käyttämään, vaikka reilu onkin (vissiin 92?) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on itseasiassa 98. Laitoin vielä kyselyn Lilla companyyn että onhan se varmasti "oikeasti pientä kokoa", kun joskus on käynyt niin että olen jostain jotain ostanut pienenä, ja se ei olekaan ollut niin pientä E:lle, mutta tämä todellakin on. Mielestäni vastaa enemmänkin kokoa 92 kuin 98. :)
      Teilläkin oli tämä, koitin juuri muistella missä kaikissa blogeissa olin tämän nähnyt.:)

      Poista
  4. Voi mäkin niin odotan että Mion kävely tuosta hieman kehittyy että voin ottaa hänet mukaan kävelylle koiran kanssa. Mennä vaikka metsäretkelle tai ihan vaan puistoon käppäilemään. Toki voisihan sen nytkin jo ottaa mukaan ilman rattaita, mutta saattaa olla että mulla ja koiralla menis vähän hermot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan muutaman kerran harjoiteltu tuota koirantalusta, josta E. on tietysti ollut tosi innoissaan, mutta vähän on ollut vielä erimielisyyttä tuosta tyylistä..;) Siksi olenkin vaan päästänyt koirat vapaaksi metsään ja ollaan tassuteltu perässä. Näin ollen kaikilla on ainakin ollut mukavempaa. Mä kans odotan että voitais kunnolla lähteä ulkoiluttamaan koiria oikein hihnalenkille. Ehkä sitten joskus.. :)

      Poista
  5. Minäkin olen tuota takkia hypistellyt livenä ja nettikaupassa. :)) Hyvä tietää että on pientä kokoa jos vaikka syksyksi tilaisi...katsellaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin tuota joskus Punavuoren Peikossa, mutta siellä oli vain isoja kokoja. Tämä on hyvä takki, ja se piti vielä mainita, että tässä on hyvät heijastimet.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)