31.5.2012

Pöllökateus ja poikien hyvä kesätakki

Olen päättänyt olla ostamatta pehmoleluja. Ne keräävät pölyä, ovat aika turhia, niitä on aina liikaa ja ne ovat ällöttävän söpöjä, niin söpöjä etten raaski niistä luopua. Pehmolelut ovat siis heikkouteni, mutta pyrin etten ostaisi niitä ikinä itse. Edes Epulle. Ja poikkeus vahvistaa säännön.
Muistaakohan kukaan kun jokin aika sitten ostin Eppusen huoneeseen Frank & Fisherin ihanaisen pöllötyynyn (tämän täällä). Samassa paketissa kotiutui pieni pöllönpoikanen ystäväni pojalle. Se oli niin söpö, että minua harmitti etten tilannut samalla itselleni Epulle samanlaista ja minuun iski pöllökateus. Mutta nyt kun pongasin Pikku Minean Frank & Fischer synttäritarjouksen, en voinut enää olla tilaamatta meille pientä vihreää pöllöä (tätä).


 
Eilen paketti sitten saapui, ja pieni pöllö laskeutui Epun huoneeseen. Myös pöllön uusi omistaja oli aika tyytyväinen. :)
Yllätyksekseni huomasin, että Marika oli laittanut Epulle pakettiin ihanan yllärin. Ylläri oli Phister & Philina -merkkinen poikien verkkatakki. Hassu sattuma, koska olin itse tuota samaista takkia tiiraillut jokin aika sitten, ja nyt saimmekin sen meille. Kiitos tästä ihanasta ylläristä!


Koska oli vielä vähän viileämpi päivä, vetäisimmekin sitten takin suoraan paketista päälle ja lähdimme ulos. Meillä ei ole ennen ollut Phister ja Philinaa vauva-ajan yöpukua lukuunottamatta, joten on myös mielenkiintoista testata tätä merkkiä. Ja täytyy sanoa, että kuvat eivät kyllä tee oikeutta tälle takille, joka on loistava kevät- ja kesätakki. Materiaali sopii paremmin takiksi kuin monet perushupparit, joita usein käytämme viileämpinä päivinä, mutta se ei myöskään ole liian kuuma.
Takin väri on raikas valkoinen, tummansinisillä ja turkooseilla tehosteilla. Tähän verkkatakkiin kävi hyvin meidän Villervallan farkkulakki, mutta turkoosi tai keltainen pipo voisivat sopia yhtä hyvin.
Lisäksi huomasin, että Phister & Philinalla on ihan kirkkaankeltainen paita, joka sopisi hyvin tuon takin alle. Laitoin P&P:n takin, paidan sekä farkkujen kuvat tähän alle. Pakko vielä vinkata tähän kun huomasin, että sekä tuo kesätakki että keltainen paita ovat nyt tarjouksessa Pikku Mineassa (täällä).

Hat: Villervalla / jacket: Phister & Philina / jeans: Mini Rodini / sneakers: Converse.




Summer outfit: Phister & Philina

19 kommenttia:

  1. Pöllö on niin liikkis!Aatu tuolla nukkuu omansa kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pöllö on ihana! Voi, onko Aatullakin oma pöllö unikaveri!:) Mä olen kyllä ihan hulluna noihin Frank & Fischerin juttuihin! <3

      Poista
  2. Voih, takki oli niin ihana kuin sen kuvittelinkin Epun päällä! : ) Tämä "takki" on mennyt aika huonosti kaupaksi ja juuri siksi laitoin sen teille mukaan niin voitte todeta onko se kiva. : ) Tietysti verkkokaupan kuvissa ei saa läheskään aina välitettyä tuotteesta oikeaa kuvaa. : /
    Mutta kivahan se on ja minusta juuri sopiva kesätakki. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ON kyllä tosi kiva, kiitos vielä tätäkin kautta. Voiskohan olla, että vanhemmat arastelee sitten tuota valkoista väriä(?). Mutta tässä on se hyvä puoli, että noi hihansuut ja helma on kuitenkin tummat, ja ainakin meillä ne on ne, jotka ekana likaantuu, ei niinkään noi hihat ylempää. Toi verkkatakki on kyllä aika kätsä nyt kun tarvitsee jotain, mutta takki on liikaa. :)

      Poista
  3. Ihanat kuvat taas Epusta <3

    Meillä on Siisselillä aikas paljonkin Phister & Philinan vaatteita ja me ollaan kyllä tykätty niistä todella. Kivannäköisiä ja erityisesti juuri sopivan mallisia meidän 'pullukalle'.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Meillä oli vauvana sellainen tähtipuku, mutta muita ei ole ollutkaan.:)

      Poista
  4. Aivan suloinen pöllö! :) Ja tosi kiva yllätyskin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä söpö. nyt on kin ollut kivoja pöllöjuttuja sekä Frank & Fischerillä että Skiphopilla. :)

      Poista
  5. Minulla samat ajatukset pehmoleluista, mutta nämä pöllöt ovat saaneet myös minun "pääni sekaisin" :) Aivan ihana pöllö, kuin se pöllötyynykin! Kiva asu Epulla, kaikki sopii (taas) niin hyvin yhteen!! Mietin vain, että kuinkahan käytännöllinen on tuo "takin" valkoinen väri..tai siis kauanko se pysyy valkoisena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Frank & Fischerin jutut on näköjään munkin heikko kohta. Kun tyyny tuli, olin ihan myyty, ja tää on kans ihan mahtava. Nyt en sitten enää osta pehmoleluja..;)
      Ja kiitos! Tokihan valkoinen on aina herkempi likaantumaan kuin tumma, mutta tässä on se hyvä puoli, että noi hihansuut (ja helma) on tummat, niin niistä ei ihan heti näy. Tai ainakin meillä noi hihansuut on aina ekana likaiset.:) Mä itse mietin, että josko tää verkkaritakki materiaali ei muutenkaan imaisisi likaa ihan niin helposti kuin esim. perus puuvilla(?). Mutta meillä kyllä likaantuu aina kaikki väristä riippumatta, että äidin pyykkikone saa aina laulaa.:D

      Poista
  6. Samanlaisia pehmolelumietteitä täälläkin,en voi vastustaa söpöjä juttuja. Nuo pöllöt ovat todella ihania ja nyt täytyy yrittää olla ostamatta sellaista :D Meillä kyllä poikakin tykkää, juuri katseli piirrettyjä molemmissa kainaloissa lelut; Teletappi ja pupu olivat todella tiukassa puristuksessa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on aina niin söpöjä, vaikka ovatkin vähän turhia. Toisaalta lueskelin tuota pikkupöllön tuotelapppua tuossa niin tuo on kyllä ihan hyvä unikaveriksikin, ettei ole vaan mikään koristepöllö.:)
      Voi pientä, teletappi ja pupu on varmasti rakkaat.:) <3

      Poista
  7. Ihana blogi, ryhdyn lukijaksi! Suloinen poika sinulla, joka onkin vain kuukauden vanhempi omaa poikaani.. joten erittäin mukava lukea juttujasi ja saada ihania vaate ideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! <3 :)))
      Ja mukavaa jos liityt lukijaksi!:) Sinulla on siis heinäkuinen?:)

      Poista
    2. eiku syyskuinen, laiton varmaan vähän epäselvästi :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)