5.4.2012

Pieniä ideoita poikien kevätvaatteisiin :)

Heissulivei! Meillä oli pieni sairastelu tässä päällä, mutta nyt näyttää siltä, että se meni ohi, juuri niin nopeasti ja mystisesti kuin tulikin, ja poika oli tänään oma aurinkoinen (ja kiukkuinen) itsensä. Onko kukaan muu ollut mystisessä korkeassa kuumeessa, joka tulee ja menee oudosti ilman mitään muita oireita?
 Vietimme sitten taas muutaman päivän sisällä, mutta ei haittaa, koska ulkona oleva uusi lumi (hyiih!) ei enää muutenkaan houkutellut. Tänään huomasinkin, että piha näyttää jo hieman paremmalta (ja sulalta), ja kun kuumekin on taas poissa, voimme huomenna päästä nauttimaan keväisestä auringonpaisteesta.

Tässä hieman surffailin netissä ja haaveilin keväästä ja kesästä. Teinkin pieniä poimintoja tällä kertaa Joulesin sivuilta (täältä) ja ihastelin upeita keväisiä kuvia. Varsinkin tuo ylimmäinen kuva pojasta ja pienestä koirasta toi mieleeni jotenkin kummasti Eppusen, en tiedä miksi. Ihastuin myös kuvan tennareihin, tuollaiset kyllä kelpaisivat meille kesäksi. Poikien puolella oli monia muitakin kivoja juttuja, ja poiminkin niistä omia suosikkeja ihan ideoiksi tällaiseen koosteeseen.
Nää kaikki me haluttais.. ;)

PS. Pitää vielä vinkata jos joku ei ole vielä huomannut, että Stadiumissa on vielä muutaman päivän jäsenille -25% ale kaikesta. Itse kävin noukkimassa itselleni uudet Converset ja olisihan siellä ollut vielä vaikka mitä muutakin kivaa.. :)

Picture source: http://www.joules.com

15 kommenttia:

  1. meilläkin Liisa oli kaksi päivää lämpöinen ja sitten parantui pikaisesti..Liikkeellä ollut paljon samanlaista.. muita oireita ei ollut..
    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa teillä oli tällainen kans.:( Mä en edes tiennyt että pelkkä kuume voi tulla näin. Mukavaa päivää myös sinne!

      Poista
  2. Täällä on ollut kurkunpääntulehdusta. Eka kuumetta päivän tai pari, sitten monta päivää välissä, että ei mitään, ja sitten tuli se kamalan kuuloinen haukkuva yskä. Herra Vihreä oli hyvinkin nuutunut. Herra Keltaisella oli vaan yhden päivän kuumetta, nousi synttärisunnuntaina juhlien jälkeen. Sitten ei mitään. Nyt kuulostaa vähän käheältä, joten saapa nähdä alkaako se nyt yskiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei.. toivottavasti me säästytään tolta kurkunpäätulehdukselta, ei kuulosta yhtään kivalta. Eppu oli kans ihan nuutunut kun oli se kuume, koko ajan ylitti 40 ja makoili vaan täällä, ja sit simsalabim, se meni vaan pois. Saas nähdä miten tää tästä kehittyy vai päästiinkö vaan näin.. :P

      Poista
    2. Meillä oli esikoisella ihan sama tauti kuin mitä Miima kertoi. Ensin yhden päivän korkea kuume sitten pari päivää terveenä ja sitten ihan yllättäen laryngiitti.Meilläkin kuume nousi heti synttärijuhlien jälkeen.

      Taikku

      Poista
  3. Niin ja unohdin sanoa, että ihan teidän näköisiä juttuja kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) Voisin ottaa meille noi kaikki, varsinkin tollanen keppihevonen vois olla hauska! :-D

      Poista
  4. Meillä oli myös lapsilla vähän aikaa sitten pelkkää kuumetta, ei muuta. Sitä on ilmeisesti liikkeellä.

    Kiitti Stadium vinkistä. Artulta puuttuivat vielä Converset kesään (joka kesäinen must juttu). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli mulle ihan uusi juttu, mut helpottava kuulla että muillakin ollut tällaista.

      Eipä kestä, toi on mun mielestä aika hyvä ale, kun aikuistenkin Consseille jäi hintaa vain 48€. :)

      Poista
  5. Ei kuumetta, ei kipua eikä siis kummemmin valituksen aihettakaan, mutta kumppareita kuitenkin ajattelin ihastella ... raidalliset ovat mun mieleen perusihanat (rakastan raitoja nyt ja ikuisesti), mutta nuo liskopopot ovat übertyylikkäät. Me ainakin Siisselin kanssa tykättäis, jos oltais vähän isompia/pienempiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta hyvä jos ei ole!:-)
      Sama juttu täällä, jos valkkaisin vaan itselleni ottaisin kyllä noi raidalliset, mutta luulen että pieni poika ihastuisi punaisiin dinosaappaisiin, ja onhan ne kyllä tosi hienot! :)

      Poista
  6. Olitpas löytänyt kivoja vaatteita! Poikien kivojen vaatteiden markkinat kun ovat paljon tyttöjen vastaavia "laihemmat" :( Itse riemuitsin tänään Mini Bodenin paketista, joka kannettiin suoraan kotiovelle, nopea toimitus muutenkin. Ja mikä sisältö! Tähtishortsit (otin ne deniminväriset) oli just niin ihanat kuin haaveilinkin. Meillä on niitä nyt neljässä eri koossa ja miten suuri kiusaus oliskaan ostella vielä niitä välikokojakin, niin saisi jatkossakin pojille kivat samikset kesiksi. Ehkä jään odottelemaan alea. En oo vielä sovittanut vaatteita pojille, mutta sen huomion tein, että mitä isompi koko, sitä LEVEÄMMÄT shortsit,siis suhteessa. Katotaan miltä näyttää meidän kahden vanhimman luikkeron päällä. Shortsien lisäksi tilasin kolmelle pojalle tuplayökkäripaketit, tykkäsin! Saman huomion kuitenkin tein kuin shortseissa eli t-paitayläosat oli suht pieniä verrattuna shortsialaosiin, jotka oli leveitä. Sit oli vielä yks t-paita vanhimmalle. Se mikä sai mut "koukkuun" näihin vaatteisiin (kivan ulkonäön lisäksi) on ehdottomasti se, että niistä riittää kokoja myös vanhemmille pojille! Ja vielä kun saa koko veljeskatraalle samanlaiset.

    Meillä oli joulun aikaan 2v:lla mystinen äkillisesti noussut kuume ilman muita oireita. Seuraavana päivänä kuumeeton, mut viikon päästä korvatulehdus molemmissa korvissa sekä silmätulehdus, samalla kuume nousi uudelleen. Toivottavasti teidän tauti oli tossa!

    Hyvää pääsiäistä! Tulipas pitkä kommentti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihän se on, valitettavasti. Mutta aika hyvin olen kuitenkin sitten löytänyt un olen alkanut etsimään, mutta ainakin jos vertaa näitä perus ruotsalaisketjuja yms. niin niiden poikapuoli on ainakin mun mielestä usein tosi surkea verrattuna kaikkiin tyttöjen ihanuuksiin. :(
      OI, ne siniset tähtishortsit on kyllä mahtavat, vieläkin haaveilen myös toisesta väristä. :) Mietin kans että josko sit alesta.. ;-D
      Tykkäsin kans niistä tuplayökkareistä, harmi vaan että mun kokovalinta ei mennyt ihan nappiin, mutta aion kyllä jatkossakin tilata tuolta niitä. Ja ollaan me nyt jo niitäkin käytetty vaikka ovat vähän reiluja.
      Siis teilläkin ollut tuota ihe kuumetautia.. mä kans epäilin eka korvia ja sen takia mentiinkin heti lääkärin, mutta korvat olikin kunnossa, samoin tulehdusarvot jne.. Noh, onneksi tästä onnyt päästy. :)
      Ja kommentit on aina kivoja, varsinkin ne pitkät!!!!:))))))

      Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä myös sinne teille!:)

      Poista
  7. Meillä pojalla oli kanssa mystinen yhden illan korkea kuume ja sen jälkeen ei mitään. Me muut taas ei saada kunnon kuumetta, mutta ei tässä muuten itseään terveeksi tunne. Toivottavasti saatte viettää pääsiäistä terveinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teilläkin tämä? Meillä tosin kesti 3 päivää, mutta samalta kuulostaa. Ihan ihmeellistä! Mä kyllä itse olen kans "kuumeileva" mutta aina siihen liittyy joku flunssa tms. Tää pelkkä kuume oli mulle ihan uusi juttu. :)
      Nyt ainakin ollaan kunnossa, ja toivotaan että ei enää ilmaannu mitään uutta!:)
      Mukavaa pääsiäistä myös sinne teille!:))))

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)