15.3.2012

Pellepökät temppuradalla

Hiphei! Me pääsimme taas piiitkän flunssan jälkeen temppuradalle. Tällä kertaa valkkasin Eppuselle PO.Pin outletista löytyneet supervärikkäät leggarit ja mustan basic paidan. Mieheni sanoi leggarit nähtyään, että ne näyttävät sirkushousuiksi. :D Paita on H&M:lta ja tosi käytännöllinen, se menee nimittäin monien kivojen värikkäiden leggareiden kanssa. Temppuradalle on hyvä laittaa mahdollisimman värikkäät vaatteet päälle niin huomaa helposti suuresta hallista missä se oma pikkuinen viilettää. Paitsi kun oli kotiinlähdön aika, pieni Eppu juoksi äitiä karkuun ja piiloutui liikuntahallin isojen verhojen kätköihin. Aika ovelaa.. ;)
Noista meidän tossu -jarrusukista on tullut minulle paljon kysymyksiä tutuilta ja tuntemattomilta. Niitä ostin Tommy Hilfigerin omasta liikkeestä Nykistä ison nipun. Pohjissa olevat Tommyn logotekstit ovat sitä "jarruainetta". Minusta nuo ovat kyllä hauskoja jos ei aina jaksa tai muista ottaa sisätossuja matkaan. 
Myös Trumpette valmistaa vastaavia tossun mallisia sukkia lapsille. Itse olen ostanut niitä joskus aikoja sitten Bloomingdalesilta Nykistä, mutta monet nettikaupatkin myyvät niitä, ja jopa Stokkalla olen niihin törmännyt. Jos haluatte nähdä ihania erilaisia vauvojen ja lasten sukkia, käykäähän kurkkaamassa http://www.trumpette.com/. Myös täällä niitä oli, osa jopa alennuksessa CLICK .Tuollainen sukkalaatikko on muuten myös hauska lahjaidea vaikka vastasyntyneelle.
Tällä kertaa temppuradalla liukumäkiä ja kiipeilyjä enemmän kiinnostivat pallot (ja renkaat), kuten kuvista näkyy..:)

Vielä kaksi päivää, ja sitten on viikonloppu! Jipii! Torstai on toivoa täynnä! ;-)

PS. Tervetuloa uudet kirjautuneet lukijat! Ja tietty muutkin jotka olette eksyneet tänne.. :)






L-S t-shirt: H&M / leggins: POLARN O. PYRET / socks: TOMMY HILFIGER.

14 kommenttia:

  1. On kyllä ihan sirkushousut!Sopii Epulle!Näyttää kyllä pikkujäbä viihtyvän temppuradalla tosi hyvin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ON niin sirkus!:D Tää temppurata on muutenkin kyllä osottautunut ihan meidän jutuksi. Poika saa oikein luvan kanssa "temppuilla" ja purkaa sitä loputonta energiaa.. ja tilaa & välineitä on. :-D

      Poista
  2. kivat housut ja mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  3. Temppurata kuulostaa kyllä niin mahtavan mukavalle ettei ihme jos pienet ei tahdo lähteä kotia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siellä tuntuu pienet viihtyvän, eikä ollut Eppunen ainoa, joka ei tahtonut lähteä. :D

      Poista
  4. Onko tuonne mitään alaikärajaa? Meidänkin täytyy päästä johonkin tuollaiseen paikkaan :D Vaikuttaa ihan huipulta! Saatan muistaa ihan väärin, mutta mun mielestä viime kesänä Viking Linella myytiin tuollaisia sukkia sellaisessa seitsemän parin pakkauksessa, ihanassa peltirasiassa. Olivat jotain merkkiä, ettei vaan olisi juuri tuo Trumpette...en nyt saa päähäni mikä merkki oli :))

    VastaaPoista
  5. Siis mitä! Mihin mun kommentti hävisi?! :( Yritetään uudelleen...eli onko tuonne mitään alaikärajaa? Vitsit olisi kiva päästä tuonne juoksentelemaan, siis pojan, mutta luulen että on vielä vähän liian vähän älliä päässä tuohon hommaan...ja sitten tuli mieleen noista sukista, että jos oikein muistan, viime kesänä Viking Linella myytiin tuollaisia 7kpl pakkauksessa ihanassa peltirasiassa. Olivat vähän arvokkaampia, harmi kun en muista merkkiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mulle tuli meiliin kyllä molemmat kommentit!:D Mä en ole ainakaan poistanut mitään, joten tää on lievästi sanottuna mystistä! :O
      Mutta siis joo, periaatteessa kai on 3v. mutta mun mielestä siellä oli suurin osa viimeksi alle 3 ja tosi paljon ihan pieniä vauvojakin oli. Lähinnä varmaan se merkkaa, että osaa kävellä.. :D
      Oiskohan ne siellä Viikkarilla just Trumpetteja? Ne on usein just sellaissa "lahjarasioissa". :)

      Poista
    2. Juu, olivat varmaan sitten juuri Trumpetteja! Lahjarasioissa tosiaan olivat :)) Voi että tuo temppurata alkoi houkuttelemaan, meidän täytyy nyt kanssa löytää täältä päin joku saman tapainen aktiviteetti :D Tosin meillähän olis joka viikko juniorjumppaa/ temppurataa, mutta ei me ikinä ehditä kun ei vaan jakseta herätä :D Kymmeneltä aamulla on aivan liian aikaisin, puuhh!

      Poista
  6. Ja niin, tää blogger on välillä mystinen, mullekin tulee joskus noin kommentit, että näkyy mailissa muttei sitten täällä...Mystistä toden totta!!

    VastaaPoista
  7. Noi pöksyt on kyllä tosi reteet :D Sun kuvista tulee kyllä hyvälle mielelle :D Jostapa aasinsiltana:

    http://vari-epa-suora.blogspot.com/2012/03/hyvan-mielen-haaste.html

    Jos vain kelpaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ :) Ihana kuulla! Ja kiitos myös haasteesta! ♥
      Palaan siihen myöhemmin! Mulla on muutama haaste vastaamatta, niin lupaan vastata niihin nyt pian!!!!

      Poista
  8. Ihanaa kun Eppu näyttää iloiselta :)<3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)