25.2.2012

Viikonloppuviihdettä: Kevätkuteita poikasille... Äänestä ja voita! ;)

Ha-haa! Tässäpä leikkimielinen äänestys. Esittelen tässä erilaisia kevät tyylejä kuudelta eri merkiltä. Mukana myös sellaisia merkkejä, jotka eivät ehkä ole niitä kaikkein blogisuosituimpia.
Äänestä näistä siis oma suosikkisi, mikä on paras tyyli ja miksi. 
 Mutta.. haluan myös perustelun.. ja hauskin perustelu voittaa kerrassaan mahtavan palkinnon, nimittäin superhienon Jamie Oliverin Super Mum mukin, jolla voi vaikka kehuskella muille mammakavereille. ;-).
Lupaan siis postittaa tuon upean ja uljaan kupposen sille, jolla on hauskimmat perustelut. Niin, ja kupponen on siis ihka uusi ja paketissaan, eli mukaan ei tule eilisiä kahvin jämiä. ;-D Ja äänestys päättyy huomenna, eli sunnuntai-iltana klo 23.59..
Ja tätä kilpailua ei sponsoroi kukaan, paitsi minä, ja tein äänestyksen ihan vain huvittaakseni teitä ja itseäni. :) Ja kupposen voittaa siis se, jolla on parhaat perustelut, eli runosuonet sykkimään! ;)

Tässä kilpailun "ehdokkaat" :

1.) ACNE



2.) I DIG DENIM


3.) MINI RODINI




4.) SCOTCH SHRUNK


5.) FINGER IN THE NOSE


6.) ZARA




Ja sit kaikki äänestämään. Myös tyttöjen äidit saavat äänestää. Tietty! 
Mahtava palkinto on tässä: )

18 kommenttia:

  1. 4.) SCOTCH SHRUNK
    Valitsen tuon, sillä värimaailma ja tyyli kolisee kohdallani eniten. Tykkään 'aikuismaisesta' tyylistä lapsilla. Toki villervallan/p.o.p värikkäät vaatteet on myös kivoja, mutta näistä vaihtoehdoista nro 4 voittaa :)

    miopoikanimio.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Paras on ykkönen eli ACNE. Mallipojalla on yhtä ihanat korvat kuin omallani. :)

    VastaaPoista
  3. Nro 4 on ehdoton suosikkini!
    Surffipojat, niin pienet kuin isot miellyttää silmää ja nuo vaatteet näyttää siltä että ne on superkivat päällä, kelpuuttaisin meidän perheeseen :)

    VastaaPoista
  4. Nro 5. finger in the nose. On kuin valokuva-albumista mun veljistä 70-luvulta. Tummankeltaiset farkut olis kyllä kivat itselle ja miksei lapsellekin. Em. yhdistäisin paljaisiin varpaisiin ja auringonpaisteeseen.

    VastaaPoista
  5. Acnen asu on kiva :)

    Acne nimi tosin menee samaan kategoriaan Molokidsin kanssa. Yksi täti-ihminen kerran kyseli poikani haalarimerkkiä. Olisit nähnyt ilmeen kun sen kummempia ajattelematta tokaisin, että se on Molon. Täytyis varmaan hommata tuo ekan kuvan asu, ja todeta kaikille kyselijöillä että pojalla päällä acnee, ceellä! :D

    VastaaPoista
  6. Mietin pitkään ekan ja nelosen väliltä, mutta päädyin lopulta neloseen. Se on vähän kuin meidän pojat, siisti ja tyylikäs, mutta sopivasti vähän vinksin vonksin;) Ja nuo surffitukat kuuluu vaan niin kesään. (ja ykkönen kai se, mitä äiti haluaisi poikien olevan sharp&cut;) )

    VastaaPoista
  7. Täällä huhuilee yksi denim diggari ja ääni siis setille numero 2. Merkin farkut ovat ehkä cooleimpia ikinä ja näin farkkufriikkinä odottelen epätoivoisesti valmistajaa, joka tekisi yöpuvutkin farkusta, omat lempifarkut jalassa voisin itse vaikka nukkua (ja näin olen myös monesti tehnyt simahdettua Aatun viereen iltaimetyksellä) Haittaakshe? ;)

    VastaaPoista
  8. Ihan ehottomasti nelonen, muhun iskee tuollainen rennon tyylikäs meno. Parasta ehkä kuitenkin nuo kengät molemissa asuissa.

    Ja jos meillä ois poika, ja se saisi sekoituksena isänsä luonnonkiharat ja mun tumman tukan, ois sillä just tollainen letti Aivan ihana :). Noilla kutreilla näyttää vähän joka asu makealta.

    VastaaPoista
  9. Nelonen on paras. Kun vaatteet tuntuvat hyviltä päällä sujuvat salaa tehtävät keppostelutkin paremmin. Katsomaan tulleille vanhemmille ja vieraille voi sitten siisteissä vaatteissa aurinkoisesti hymyillen väittää ettei tullut tehtyä yhtikäs mitään.

    VastaaPoista
  10. I DIG DENIM! Täytyyhän jonkun pitää jatkossakin Suomessa yllä tuollaista mattinykäs-lookia!
    Vaalea farkkupaita... Katsokaa nyt, sehän on ilmielävä Matti!

    Kyseiset vaatteet eivät sovi kenen tahansa pojan päälle, käyttäjiltä pitäisi vaatia jo ostovaiheessa todiste ylikasvaneesta niskatukasta ja tietynlaisesta pienen pojan renttu-asenteesta.

    VastaaPoista
  11. Acne on noista tyyleistä parhain,
    tuli pikkupojasta moderni pappa varhain.
    Noissa vaatteissa on hauska peuhata ja pyllistää,
    ja vaikka puutarhassa isoäidin synttäreitä juhlistaa.
    Värejä voi kuvailla sanoilla klassiset ja raikkaat,
    kestävissä vaatteissa kulkisi useammatkin veikkaat.
    Näin mahtavasti Galaxyn runosuoni sykähtää,
    kun vaateparsista niin kovasti tykähtää.

    VastaaPoista
  12. Osallistun kisaan vaikka en ole hauska enkä osaa siis hauskasti perustella :D Suosikki on SCOTCH SHRUNK ehdottomasti! Aivan inana look. Tyylikäs, mutta rento. Näkisin meidän Patrikin juoksemassa nuo vaatteet päällä tukka liehuen.

    VastaaPoista
  13. 5. eli Finger in the nose, koska jokainen pieni poika tykkää nenän kaivelusta! ;D

    VastaaPoista
  14. NRO 6! Kaikki ovat aivan ihania, mutta Zaran värien yhdistely inspiroi yllättävästi, tosi kiva! :)) Mutta siis kaikki aivan ihania, ei näistä haluaisi valita! Ja niin, Zaran mallipoju on vähän kuin (blondi) Robin, jota itsekin kuuntelin eilen teinihysterian keskellä <3 Liikkiksiä tuollaiset pienet miehet <3

    VastaaPoista
  15. 5.Finger in the nose, Voisin kuvitella nuo vaatteet meidän esimurkku ikäisellä lapsella päällä.. Varsinkin tuo leijonapaita, juuri tuollaista karjumista hänen suustaan nykyään hyvin usein pääsee :D Ja sen jälkeen istutaan omassa huoneessa hieman apeana että mitähän tuli taas tehtyä... (ja voin kertoa että kyllä tämä äitikin välillä varmasti näyttää tuolta leijonalta.. )
    ~~leijonamieli~~

    VastaaPoista
  16. 2. i dig denim,farkku on vaan niin cool ja kun viellä valmiiksi risat niin juuri sopivat 7-vuotiaalle rymyroopelle jolla farkut(ja muutkin housut) on vähänväliä riekaleiset.. poikakin oli sitä mieltä että nuo olisi hyvät niin äiti ei huomaisi kun tulisi uusia reikiä! ;D
    ~~HENNI~~

    VastaaPoista
  17. SCOTCH SHRUNK, ehdottomasti. Mallistossa on saatu sekä bleiseri että mummon kutoma villapaita esimurkun päälle ja näyttämään siistille. Ihanan erilainen! Melkein olen varma että hyvällä yhdistelyllä saisi (melkein) vaatteen kuin vaatteen näyttämään coolille!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)