18.1.2012

Mini Rodinin takkeja pukkaa

Lupasin eräälle lukijalle, että laitan kuvia Mini Rodinin parkatakista, kun se saapuu. Tässä nyt siis kuvia molemmista takeista, jotka tilasin. Toinen kevyttoppis alkusyksyyn ja toinen kunnon talvitakki "oikeaan" talveen. Molemmat ovat siis Mini Rodinin parkamallisia alelöytöjä.
En tiedä osaanko kuvailla tuon oliivinvihreän parkatakin materiaalia paremmin kuin kuvat, mutta vaikka se näyttää kuvissa kiiltävältä (varsinkin MR:n tuotekuvissa), se ei ole todellisuudessa niin kiiltävä kuin itsekin luulin. Materiaali muistuttaa enemmänkin ns. öljykangastakkien hieman "tahmean tuntuista" pintaa, mutta ei ole ihan sitäkään. Joka tapauksessa takin päällikangas on paksumpi kuin ajattelin, ja hyvä niin. Se pitää ainakin tuulen loitolla, ja lämmin sekä pehmoinen pile-vuori pienen pojan lämpöisenä. Tässä talvitakissa on kunnon heijastin takana helmassa. Aluksi tuollaiset Hello -tervehdykset lapsen takissa ärsyttivät, mutta sitten huomasin, että koko takahelman saa taitettua nepparin kanssa pois halutessaan. Mutta onhan se hyvä ja iso heijastin. Takin taskuissa, jopa pienissä rintataskuissa, oli fleecevuorit käsien lämmikkeiksi, joten erilaisia pikkudetskuja tästä takista kyllä löytyy koko rahan edestä. Eri asia on sitten se, kuinka tarpeellisia ne ovat.
Navysininen kevyttoppis on taas hieman siistimpi kaupunkitakki, joka kyllä menee koko syksyn ja alkutalven. Myös tämän takin kanssa yllätyin, koska ajattelin sen olevan ohuempi kuin se oli. Mutta jos ensi talvi muistuttaa yhtään tämän vuotista, tällä tummansinisellä voidaan mennä hyvinkin pitkään. Pieni miinus annetaan kuitenkin takin materiaalin pinnasta, joka on tosi kova keräämään pölyä. Se siis tietää tarraharjalle töitä, varsinkin koiraperheessä. Nahkaiset yksityiskohdat ja kultaiset napit ovat mielestäni aivan ihanat, ja olen kyllä todella tyytyväinen molempiin ostoksiini. 
Kokopolitiikasta vielä sen verran, että kuten jo syksyllä ostamani Mini Rodinin vk-takit, myös nämä ovat mielestäni aika reilua kokoa. Tilasin Eppuselle koon 92/98 molemmista takeista. Toivoin, että olisimme voineet käyttää tuota tummansinistä takkia nyt kevättalvella jo vähän testimielessä, mutta ainakin vielä se näytti Epun päällä enemmänkin isolta mekolta kuin takilta. Parempi siis jättää nämä ihanuudet jemmaan odottamaan ensi syksyä. Snif. 

P.S. Vielä ehtii osallistua ihanaan arvontaan TÄÄLLÄ. 
P.S.S. Tervetuloa te pari uutta lukijaa! =)



Jkt: MINI RODINI / coat rack: MAZE.
MINI RODINI LINCOLN PARKA & LUTON JACKET.


8 kommenttia:

  1. Sininen takki aivan ihana ja mäkin haluun sen. Ostolakossa ja rahattomana on ihan hirveää..
    Saatiin kummatkin samat tunnustukset, niin en viittinyt laittaa sulle uudestaan..
    Muuten kuulut kyllä lemppari blogeihini!

    Riikka

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno tuo Oliivinvihreä parka! Haluan kyllä ehdottomasti Oliverillekkin ensi talveksi parkan, tämä talvi menee nyt vauvamaisissa haalareissa. Saa vinkkailla, jos upeita parkoja karvahupulla löytyy. ;)

    VastaaPoista
  3. Suurkiitos kuvista!!! Noiden kuvien perusteella on kyllä paljon kivempi kuin tuotekuvissa; upea takki. Päädyin kyllä tällä kertaa Espritin parkaan kun oli nettikaaupassa puoleen hintaan ja siinä oli myös 'mattamainen' pinta. Tosin ei kyllä ollut ihan yhtä pähee;D

    VastaaPoista
  4. Riikka: Joo, tykkään kovasti siitä, ja positiivista oli että se onkin vähän paksumpi.
    Ostolakosta..Tell me about it.. tosin jos mä olisin vähän useammin ostolakossa, en ehkä olisi rahaton :D Yritän kyllä olla tänä vuonna harkitsevampi kuin viime vuonna..:P
    Kiitos, ja kiitos samoin. Ja mä vähän ajattelin, että sä ehkä arvaat, että sen takia en laita sulle sitä uudelleen.=)

    Janina: Suosittelen!:) Ja parka on kyllä mun omakin favourite takki.:) Iso, lämmin ja isolla hupulla varustettuna <3

    Marianne: Eipä kestä, sainpa myös hyvä postausaiheen.:) Oi, millainen tuo Espritin parka on? Tykkään kyllä kovasti Espritistä, täytyykin mennä katsomaan heidän nettisivut.

    VastaaPoista
  5. Meillä odottaa kaapissa sininen ja punainen Mini Rodinin parka ensi syksyä. Sininen tulee syksyn eskaritytölle ja punainen 6/2011 syntyneelle pikkusiskolle. Minä taas koen Mini Rodinin mitoituksen takeissa pituudesta naftiksi. Meillä on tuolle tulevalle eskarille musta Asti jacket kevääksi koossa 128/134 cm, vaikka oma vaatekokonsa on 116/122 cm. Sama koko siinä sinisessä parkassa...=D

    VastaaPoista
  6. Juu, käy kurkkaan! Oon tykännyt tuolta netistä tilata kun on ilmainen toimitus ja palautus, suurempi valikoima ja aletuotteistakin löytyy usein kivaa perushupparia yms kivoilla alennuksilla. Ja Espritillä on perus käyttövaatteiksi hinta-laatusuhde mielestäni tosi hyvä. Lasten ulkovaatteista ei kyllä ole minkäänlaista kokemusta.

    VastaaPoista
  7. Erja: Oih, se parka on tosi nätti myös punaisena! Hassu juttu! Voihan tuo riippua tietysti lapsestakin, mutta sitten rupesin miettimään, että voisiko mitoituksella/sarjonnalla olla jotain tekemistä asian kanssa. Meillä nimittäin tuo Asti jkt on kans sen verran reilu, että ajattelin koon 80/86 menevän myös tämän kevään, mutta meillähän on ollutkin käytössä vain tuota "baby kokoa" 80/86 ja nyt 92/98, ja nuo koot 98 asti ainakin Suomessa mitoitetaan/sarjotaan vähän erilailla (ainakin oman kokemuksen mukaan), kuin sitä isommat, tai ainakin kun tarkistin vielä Passelista, myös siellä pikkulasten koot 62-98 menevät erilailla kuin taaperoiden mitat. Että voisiko se johtua myös tuosta? Vai onko teillä tuntuneet myös nuo pikkukoot pienemmiltä kuin muissa vaatteissa?
    Eppu on kyllä myös tosi hoikka, että myös se voi vaikuttaa, että meillä monet "normijutut" ovat vähän isoja. :)

    Marianne: Ilmainen toimitus ja palautus on aina plussaa. Meillä itseasiassa odottaakin jemmalaatikossa yksi Espritin colaripuku, jonka laatu on ainakin tosi hyvä. Tykkään kyllä myös Espritin naistenvaatteista. :)

    VastaaPoista
  8. Taas mä mietin että saispas Mini Rodinia aikuisten koossa :) Toi sininen takki on tosi ihana.

    Mini Rodinin vaatteissa, kokojutuissa on kyllä eroja. Osa nafteja, osa reiluja, osa taas vastaa kokoaan, kapeita ja pitkiä ...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)