15.12.2011

Joulujuhlat

Meidän kerhossa oli järjestetty joulujuhlat kauden päätteeksi. Mietin ensin jaksammeko edes osallistua, mutta sitten olinkin todella iloinen, että lähdimme, koska joulutunnelmaan pääseminen on ainakin minulle ollut hieman haastavaa kun ulkona on harmaata ja nurmikko rehottaa vihreänä. Kumisaappaat ja kevyempi vaatetuskin tuntuu oudolta kun kohta on joulu.
Päätimme siis osallistua ja mielestäni olisi ollut kauhean hauska idea pukea Eppunen Batmaniksi joulujuhliin. Mieheni kommentoi kuitenkin ideaani hieman lakonisesti: "Jos kuitenkin pukisit jotain siistimpää kun meillä niitäkin vaatteita on.."
Hyvä ideani alkoi hetkessä kuulostaa todella typerältä ja päätin sitten pukea pojan asiallisesti. Ehkä tonttulakki ei sitten kuulu Batmanin asuun. (?) Valitsin pojalle uuden Baby GAPin ruutupaidan ja laitettiin sen päälle oikein sliparikin. Tarpeeksi siistiä, eikös? ;) Edes ulkona oleva ankea harmaus ei pystynyt pilaamaan orastavaa joulutunnelmaa kun pääsimme laulamaan joululauluja ja kaikki lapset oli puettu parhainpiinsa, myös meidän Eppunen.
Eppu kyllä tykkäsi istua ja kuunnella joululauluja aina tilaisuuden puoleenväliin asti, kunnes innostui muiden pienten poikien kanssa karkailemaan salista käytävään. Laulujen jälkeen kaikille tarjottiin vielä glogiä, mehua, pipareita sekä tähtitorttuja. Lopuksi oli järjestetty vielä lyhyt jouluhartaus lapsille, johon oli tehty kaunis joulukuvaelma Betlehemistä. Minun lapseni oli sitten se, joka varasti kesken tarinan joulukuvaelmasta lampaan. Pahoittelen pientä häiriötä.

Beanie: RALPH LAUREN / parka jacket: GANT / wellies: TRETORN.


Checked shirt: Baby GAP / knitted slipover: GANT / jeans: MINI RODINI / shoes: PEDIPED.

7 kommenttia:

  1. Hih, mikä lammasvaras ;) Tuo gantin parka on tosi nätti!Onko se oikein kunnon toppatakki vai enemmänkin vk mallia?

    VastaaPoista
  2. Sini: ;D
    Se on kevyesti topattu, ja hupussa karvavuori, mutta sanoisin silti, että enemmän vk malli, koska ei ole kovin paksu. Malli itsessään on loistava, kun se on kapea ja pitkä. :)

    VastaaPoista
  3. No katsoinkin, että malli näyttää superkivalta!Mulla olisi ajatuksena ensi talveen vain joku ns parempi parkamallin takki Aatulle, kaksiosaiset kun muuten tahtoo jäädä niin pienellä ihan käyttämättä. Otan ilomielin vinkkauksen vastaan kun Eppunen kasvaa tuosta ohi ;)

    VastaaPoista
  4. XD loistavaa.
    En pysty lakata ihastelemasta miten kauniisti puet pojan, ehdottomasti ansaitsisi "Vuoden taapero-stailisti"-palkinnon :)

    VastaaPoista
  5. Yhdyn Ananan sanoihin! Tosi kiva on Epun asu, ihan mun makuun. Kerhojen joulujuhlat on kyllä varmaan aika liikkiksiä, tänä vuonna meillä ei tietenkään vielä ole ollut mitään, mutta ensi vuonna varmasti sitten...

    VastaaPoista
  6. Sini: Muistan taas teitä kun takki kinnaa! ;)

    anana: Voi Anana, kiitos sanoistasi!!!! ♥ ♥ ♥

    Taaperon tyylillä: Ja kiitos ♥ ♥ ♥ Ne ovat, mutta varmaan vielä enemmän siten kun muksut ovat vähän isompia ja esittävät itse jotain. :)))

    Minna: Pus ;) <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)