10.12.2011

1-vuotis kuvat jakoon

Tässäpä muutama Epun hieman myöhäinen 1-vuotis kuva... Olin alunperin toivonut, että Epun kuvat olisi ottanut eräs todella huippu kuvaaja, joka kuvasi myös häämme, mutta olin hieman myöhässä koko asian kanssa niin jouduin valitsemaan kuvaajan umpimähkään. 
Nämä 1-vuotis kuvat on ottanut Glen J. Nelson, jonka studio sijaitsee Helsingissä Mannerheimintiellä. Otimme samalla kertaa myös muutaman perhekuvan, joihin olimme tosi tyytyväisiä. Itse kuvaussessio oli todella hauska ja kuvat kivoja, mutta hinnoittelupolitiikka hieman yllätti.
Kuvauksiin meillä oli mukana useampi eri asukokonaisuus, jotka ovat myös samalla Epun "lempivaatteita" ja hänelle hyvin tyypillistä vaatetusta, jollaista käytämme muutenkin. En halunnut pukea poikaa pönöttävään "juhlapukuun", jollaista hän ei muutenkaan juuri koskaan käytä. POPin punavalkoinen paita on ollut meitä bodynä sekä puserona varmasti joka koossa, joten se oli todella luonteva valinta. Punaiset Converset ja lippis olivat myös hyvin"Eppumaiset", jos näin voi sanoa. Toisessa kuvassa oleva sinipunavalkoinen ruutupaita on myös yksi suosikkimme farkkujen kanssa, ja meillä oli ihan vastaava punavalkoruudullinen paita myös viime jouluna, sekin POPilta.
Meillä oli myös joitain Epun lempileluja mukana kuvauksessa, mutta niistä meillä ole vielä kuvia kun valokuvaaja unohti polttaa osan tilaamistamme kuvista cd:lle, joten laitan ehkä myöhemmin vielä jokusen kuvan lisää.



5 kommenttia:

  1. Tosi upeita kuvia! Oli varmaan aika hintavaa? Mistä on Epun farkut ekassa kuvassa, mulla hyvien kapeiden tummien metsästys menossa...

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Mä kanssa totesin, että hyvä valokuvaaja maksaa...

    VastaaPoista
  3. Ihan huippukuvat!Niiin Eppua :)

    VastaaPoista
  4. Taaperon tyylillä: Kyllä, näinkin voisi sanoa. :) Epulla on taaaas Mini Rodinit jalassa. Suosittelen lämpimästi! Parhaat! <3 :)

    -M-: Tosi kuin vesi. Se vähän jäi harmittamaan, kun olen vertaillut ystävien kanssa kuvia & kokemuksia, että mitä sillä rahalla missäkin saa. Suosittelen kaikille tarkkaa hintavertailua, jota en itse tarpeeksi harrasta. :)

    Sini: Kiits, Halipus! :) <3

    *riikka*: Kiitos kiitos <3 <3 <3 :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)