27.11.2011

?TRENDS? Superheroes, animals and handicraft

Esittelin viime postauksessa karhulakkia, joka löytyi Eppuselle tuliaisksi Nykistä. Tässä vielä lisää trendikuvia, joita lupasin laittaa. Nykissä "kaikilla" oli eläinpipot päässä, jopa aikuisilla. Yksi suosikkiliikkeeni Urban Outfitters (CLICK!) myi trendikkäille aikuisille käsinvirkattuja nallepipoja sekä kettulapasia. Niissä oli selkeä "handicraft" look, jota näki muutenkin tosi paljon neuleissa. Esimerkiksi GAP kids ja Baby GAP näytti asusteillaan tuota handicraft lookkia. Kirjoneuleet, argyle sekä käsintehdyn näköiset neuleet tulivat joka paikasta silmille.















































Toinen selkeä lasten trendi oli "SUPERHEROES", jota luukuttivat vahvasti ainakin GAP, Old Navy sekä Amerigan Eagle. Laitan lisää trendikuvia myöhemmin.Superheroes teema näkyi erityisesti trikoossa, sekä alus- ja yöpuvuissa. Tämä teema sisälsi myös avaruuden ja tähtikartan. Erityisesti tykkäsin GAPin yöpuvuista, jossa allover print aihiona oli tähtitaivas. Toinen suosikkini oli lasten Batman paita, mutta siihenkin palaan myöhemmin.












































Urban Outfitters ei myy vaatteita kuin aikuisille, ja eräs ystävä osti ihanat kettulapaset, joista oli pakko napata kuva, josko joku taitava käsityöihminen näistä saisi jonkun idean (itseasiassa minulla on muutama henkilö mielessä ;).
Urbanin virkattu nallehattu oli myös todella suosittu, ja ne hupenivat hyllyistä silmissä, ja myös kaduilla niitä tuli vastaan paljon. Harmi, että niitä ei saanut lapsille. Malli oli hyvin hyvin yksinkertainen, ja teinkin sellaisen ihan kokeena Eppuselle eräänä iltana. Varsinkin paksusta langasta virkattuna pipon tekemiseen meni vain hetki. Lisäsin pipoon vielä nallelle silmät ja nenän, jotta se näyttäisi vielä enemmän lasten pipolta. Korvissa on täytteenä vanua, kuten siinä asikuistenkin mallissa oli. Harmi vaan, että Eppunen ei suostunut pipomalliksi, joten kun se ei ole päässä, se näyttää tuossa kuvassa vähän muodottomalta. Löysin kuitenkin alkuperäisen aikuisten pipon kuvan ja lisäsin sen vielä tuonne ihan alimmaiseksi.
Muoks! Löysin vielä netistä vielä kettulapasten sekä huivin tuotekuvat jos joku näistä nyt innostuu. :)





Piu by Celapiu fox mitten


Piu by Celapiu Teddy Bear Beanie
Piu by Celapiu fox scarf


7 kommenttia:

  1. Voin kuvitella pikku-supersankarien olevan trendistä mieluissaan... ;)

    Ihania nuo neulejutut! Mä olen niin koko syksyn aikonut neuloa...nyt meinasin ens viikolla oikeasti aloittaa. Koti alkuviikosta joulukuntoon ja sit fiilistelyä ja rentoutumista...johon kuuluu juurikin myös neulominen :)

    VastaaPoista
  2. Pitäisköhän tehdä elukkalapaset siis ;)
    Noi pipot on hauskoja. Meillä olisi yksi hylje jos kiinnostaa, pitäisi löytyä kuva blogistakin, viime vuoden Tahkon reissuilta. Ei mahdu enää tytölle ja harmittaa kovin. Itsehän olen suuri elukkavaatteiden ystävä ♥

    Ja nallepipoonhan saa orvat tupsuillakin, katoppa blogistani viime talven Hiiripipot ;) Tuo virkattu on kyllä supermagee!

    VastaaPoista
  3. Ida-Antonia: Mä luulen kanssa, että tämä iskee pieniin supersankareihin. Yksi pusero oli ylitse muiden, koitan laittaa kuvan jossain vaiheessa. :)
    Kuulostaa hyvältä! :) Toivottavasti nähdään kuvia myös sun neulontajutuista?! :))))

    anana: Sua mä vähän ajattelin, eli pitäis! ;)Tekisin itse, mutta ne olisi varmaan joskus kesällä valmiit, niin täytyy ehkä jättää idea niille, jotka ovat taitavia! :)
    Voi, kyllä kiinnostaa, pitää mennä heti illalla etsimään kun tulee hiljainen hetki jos löydän sen ja hiiripipotkin. :)))))
    Mietin kans tuota tupsuvaihtoehtoa, koska täytyy sanoa, että nuo tämän pipon korvat ovat ehkä jotenkin tyttömäiset.(?) Tai sitten se on vaan se tieto siitä, että näin tuon ensin naisten pipona. :D

    VastaaPoista
  4. Tekemäsi pipo on hurmaava ja ei ainakaan minun makuun yhtään tyttömäinen!

    VastaaPoista
  5. -Anni-: Voi kiitos :) Hyvä jos näin ei ole, itseäni ehkä vaan jäi vaivaamaan se tieto, että kyse oli alunperin naisten mallista. :D

    VastaaPoista
  6. Oletpa taitavasti virkannut Eppuselle pipon, you go girl! :) Tosi hieno! Ihan hauska trendi toi eläinpipo juttu, kunhan ei mee liian överiksi. Superhero- teema sopii varmasti pienten poikien pyjamiin ihanasti! Kiitos postauksesta, kiva seurata, mitä "rapakon takana" tapahtuu :)

    VastaaPoista
  7. Katri: Kiitos kannustuksesta! :) Joo, voin vain kuvitella kuinka se voisi mennä överiksi. ;-D Pienet pyjamasankarit varmasti tykkäävät! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)