2.10.2011

Muutama ystislöyty testissä

Jeps, tässä näitä kuvia nyt tulee. Heitettiin uudet ystislöydöt heti päälle kun lähdettiin ulkoilemaan. Polarn O. Pyretin ystävämyynnistä löytyi siis Epulle tämä valikausihaalari numero 2. Meillä ei siis ollut kuin yksi haalari syksyksi, koska toinen puku, jonka olin ostanut olikin pieni. Meidän "ykköspuku" on Ticketin tähtihaalari, joka täällä on useasti vilahtanut kuvissa. Se on kokoa 74cm (80cm) ja saa luvan mennä tämän syksyn. Ulkoilemme kuitenkin aika paljon, joten usein tuo tähtihaalari on todella kurainen ja siksi toivoin löytäväni edullisesti ns. kakkospuvun syksyyn. Oikeastaan saan kiittää tästä haalarista ystävääni, joka bongasi tämän Popilta ulkovaaterekistä. Näiden lisäksi löysin vielä ihanan ruskean ruudullisen välikausiakin, mutta sen taidamme säästää kevääksi. 
 Itseasiassa tästä POPin uudesta puvusta saattaa jopa tulla meidän "ykköshaalari" tästä lähtien, koska sen mitoitus on hieman kapeampaa kuin Ticketin välikausipuvussa, joka mielestäni näyttää Epulla lyhyeltä ja leveältä. Odotan innolla ensi kevättä, koska sinne meillä on varattuna Cupcaken välikausihaalari, joka on vielä kapampi kuin POP, joten sen mitoituksen pitäisi olla aivan loistava hoikalle pojalle. 
Kun mittasin molemmat haalarit, ero ei ollutkaan kovin suuri. POPin haalari oli rinnanympärykseltä 38cm puolikkaalla ja Ticketin 39cm puolikkaalla, eli koko ympärykselle leveyttä tulee Tickettiin 2cm lisää. Vyötärön kohdalla ero oli jostain syystä vähän suurempi, Popin vyötärö oli 38cm puolikkaalla (eli haalari on aika suora) ja Ticketin 40cm, eli puolikkaalla leveyttä tulikin vyötäröön jo 4cm lisää koko leveydellä. Lisäksi Popin haalarin jäykempi kangas ehkä myös vaikuttaa jollain lailla istuvuuteen. Toki Ticketin kangas on hivenen pehmeämpi ja ehkä myös mukavampi (?), mutta ei tuo Popinkaan materiaali huono ole, itseasiassa se on aivan loistava. 
Ja kun nyt lähdin vertailemaan näitä haalareita, niin sanottakoon, että Popin haalarista puuttuu huppu, joka Ticketistä taas löytyy, mutta se voi olla sitten tilanteesta riippuen joko hyvä tai huono juttu, ja vähän myös makuasia. :)
Kokopituutta en haalareista mitannut, mutta nopeasti aseteltuna Ticketin 74cm ja Popin 80cm olivat aikalailla aivan saman pituiset. Näillä nyt sitten mennään tämä syksy. Onhan meillä sitten näiden lisäksi niitä välikausitakkeja. Ensi keväänä on sitten uudet kujeet. ;)
Epulla kuvissa oleva pipo on myös löytö ystiksen asustelaatikosta. Se ei ole ehkä kaikkein kaunein hattu, mikä meiltä löytyy, mutta aika hauska, JA siinä on nauhat, jotka saa leuan alle kiinni. ;) Näin ollen Eppusen ulkona riisuutuminen vaikeutuu ainakin vähän. Tosin, kuten huomaatte kuvasta 2, pipo on vielä vähän isohko,ja näin auringonpaisteella se oli myös ehkä hiukan liian paksu. Vaikka meillä oli tänään paisteesta huolimatta todella kylmä tuuli, niin että itsekin sai vetäistä kunnon ulkoilutakin niskaan.


Mukavaa viikonalkua kaikille! :)


P.S. Lisään kirppisblogiin vielä muutaman pikkujutun huomenna, kunhan vaan jossain välissä ehdin.. Tämä tiedoksi niille, jotka kyselivät tuleeko sinne vielä jotain uutta. :)

Beanie & coverall: POLARN O. PYRET / shoes: TIMEBRLAND.

11 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen setti!

    Meille ottaa vauvaa sama haalari pinkkinä, ja kiva nähdä näistä kuvista miltä pienten malli ilman huppua näyttää. Jännitin vähän huputtomutta, mutta hyvinhän tuo suojaa niskaa ja kaulaa :). Onko teidän pikkuinen kuinka pitkä? Meillä kun on tuo samainen 80cm ensi kevääksi, ja kovasti mietin tuliko oikea koko valittua.

    VastaaPoista
  2. Eppusellahan näyttää olevan päässä juurikin se hattu joka minulla oli myöskin ystiksessä kädessä, mutten vain jaksanut jonottaa! Tosi hyviä löytöjä olet tehnyt! :) Välikausihaalaria minäkin olisin voinut katsoa, mutta ostin jo kevät/kesäalesta, kun olivat jo isommissa aleprosenteissa. Katsotaan josko ensi kerralla löytyisi jotain =)

    VastaaPoista
  3. Marika: Kiitokset!
    Tuo suojaa varsin hyvin niskaa ja kaulaa. Joissain noissa kuvissa se on Epulla vielä vähn auki, että kun vetää ketjut ylös asti, on todella tiivis myös ylhäältä.
    Eppu on nyt aika lailla tasan 80cm pitkä ja haalari menee koko syksyn, mutta luulen, että se on keväällä jo pieni. (?) Minä missasin kaikki kevään alet, kun lulin etten mitään sieltä tarvitse, mutta onneksi tulta löytyi toinen puku.

    mamama: Voi, noitahan siellä oli. :) En minäkään olisi jäänyt jonoon pelkästään tuon hatun takia, mutta puvun ja takkien takia piti jo jäädä. :) Toisaalta, hyvä hattuahan tuo on juuri niiden nauhojen takia, mutta luulisin että vastaavia on Popilla jatkuvasti tarjolla. :) Joo, eiköhän tuo ystis taas ole ensi keväänä. :)

    VastaaPoista
  4. Lisäys vielä haalariasiaan; tuossa kuvassa en ole kiristänyt sisällä olevaa vyötärökuminauhaa kujassa. Siitä saa myös vähän tuota pukua sisäänpäin jos ei halua että se on tuollainen pötkylä tai jos sisällä on osi pieni hoikkeliini. :)

    VastaaPoista
  5. Tosi toimivan ja kivan näköinen haalari. Täälläkin Ticketin tähtihaalarin kanssa todettu sama juttu, lyhyt ja leveä. Ihana tuo ylimmäinen kuva!

    VastaaPoista
  6. Mukavan näköinen haalari! Me tuskaillaan juuri tuon Ticketin leveyden kanssa. Tuntuu, että haalariin mahtuisi leveyden puolesta melkeen kaksi poikaa!

    VastaaPoista
  7. Katri: Se on tosi hyvä. Ei siinä Ticketissäkään muuten vikaa ole, mutta Eppusellekin se on vähän leveä.

    Nanna: Kiitos, ollaan tykätty ainakin näin kahden päivän kokemuksella. ;) Tämä leveys tuntuu olevn siis monella sama juttu, toisaalta varmaan se on monille myös tosi hyvä koska on kaiketi hurjan suosittu haalari. :)

    VastaaPoista
  8. Kiva nähdä tuo haalari in action. Ostin saman värisen meille jemmaan jokin aika sitten kun se roikkui myymälässä -50% alerekissä. Se on myös kokoa 80 cm ja vähän stressasin, että onko sopiva noin vuoden vanhalle. Vauvalle siis ajattelin vuoden päähän syyshaalariksi.

    Mä käväisin pikaisesti su siellä Po.pin ysmyssa. Tosi paljon oli vielä varsinkin ulkovaatteita myynnissä, oikein yllätyin. Ja siis kokoja hyvin jäljellä. Itse en ostanut muuta kuin vauvalle valkoisen windfleece-takin kevääseen/kesään kun halvalla sain. Isommille en viitsinyt ostaa noin arkaa väriä. :)

    VastaaPoista
  9. Tuo on kiva, meillä on vanhemman malliston sama hupullinen versio odottamassa kevättä. Meillä on Eevillä ollut myös se vanha hupullinen tummansininen ja on ollut tähän asti kyllä paras meillä ollut vk haalari. Mulla oli aluksi tiksun musta/harmaa tähtihaalari ensi keväälle koossa 74, mutta sehän on ihan jättisuuri!Vertasin siihen popin 74 kokoon ja aika hurja ero oli. Noh, jemmataan vielä ja toivotaan että joskus olisi sopiva ;)

    VastaaPoista
  10. Kiva haalari! Meillä on myös T2H tähtihaalari, mutta kokoa isompana ja on aika säkki vielä. Onneksi on tullut haalittua vähän pienempiäkin ulkoiluasuja. :D

    VastaaPoista
  11. Sirkku: Onnittelut vielä täältäkin käsin. :) lucky you, varmasti se on sopiva ensi syksynä. :)
    Oi, se valkoinen oli tosi nätti, mutta todellakin vain sellaiselle ihan pienelle, joka ei pyöri tuolla kurassa. :D

    Sini: Jos se on yhtään samaa kokoa kun tuo meidän Tiksu, niin se kai sitten vastaa 80cm. Tosin oli toi meilläkin jo keväällä käytössä.. vähän isompana ;) Teilläkin siis tästä POPista hyviä kokemuksia, mukava kuulla!:))))

    Tiina: Joo, kyllä se sitten on jossain vaiheessa yleensä sopiva. ;-) Mustakin nuo 86cm näyttää vielä niin jättimäisiltä, mut katsotaan sitten keväällä.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)