28.8.2011

Uusia pieniä sisustusjuttuja

Ystäväni S. järjesti yhdistetyt Me&I ja Aina kids kutsut. Mukaan kutsuilta jäi muutama ihana pikkujuttu Epun huoneeseen, jotka haluan jakaa. Ostin Blafren metallisen salkun sekä pienen rasian pieniä tavaroita varten. Blafren kotisivut ovat TÄÄLLÄ. Valikoimaan kuului todella kauniita ja värikkäitä salkkuja, säilytysrasioita, juomapulloja, ruokalappuja, kortteja ja vaikka mitä muuta. Kannattaa käydä kurkkimassa Blafren kotisivuilla. Vaikka tuo salkku onkin kai tarkoitettu evässalkuksi, itse täytin sen Eppusen pikkusukilla, jotka isot lipastot meinaavat joskus nielaista syövereihinsä. :)

5 kommenttia:

 1. Meillä tuo sama salkku juurikin K:lla.

  VastaaPoista
 2. Minua ihmetyttää, että noita metallisia mainostetaan evässalkkuina! Eikö muovi olisi parempi evässalkun materiallaiksi? Miten tuo sitten pestään, kun se likaantuu? Ja eikö ruostu?

  VastaaPoista
 3. Blafre on kyllä ihana merkki! =)
  Tosi hyvä idea tuo sukkien laitto tuonne, kuten jarna yllä toteaa niin ei tuo varmaan kovin käytännöllinen ole eväiden kanniskeluun! :D

  VastaaPoista
 4. Voi ompas kiva!Ja meillä on sukat pikkuisessa muovisessa korissa, mutta olishan toi nyt paljon coolimpi ;)

  VastaaPoista
 5. Salla: No mutta se on ihana. Mitäs teillä siinä säilytetään? :)

  Jarna: Tuota pitäisi kysyä valmistajalta, mutta google-kääntäjän avulla katsoin mitä valmistajan sivuilla sanottiin, tässä suora käännös: "CE-merkitty ja hyväksytty elintarvikkeiden varastointi. Tulee puhdistaa liinalla."
  Ehkä "välipalasalkku" olisi parempi nimi (?) :) Tai sukkalaatikko ;-)

  MrsAgatha/Sari: Kyllä, tosi suloisia! Ja juu, itse pitäydyn sukkasäilytyksessä, niin ei tarvitse puhdistaa.. ellei sitten säilö hikisukkia.. ;-)

  Sini: Suosittelen, tämä on hauska ja aika näppärä tuosta on poimia kun on toussa vaatelipaston päällä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)