26.8.2011

Raitaa ja denimiä.

Hei. Tässä eilisen outfit: Lindexin "maksakaksostakolme" -rekistä löytynyt raitapaita (tosin minulle se oli ostayksmaksayks -rekki tällä kertaa kun valitettavasti meidän kokoa ei ollut jäljellä:) sekä Mini Rodinin jo aiemmin esitellyt Santiago slim -farkut. Pariin otteeseen kävin tuota raitapaitaa hypistelemässä ennen ostopäätöstä ja nyt olen tyytyväinen tähän ihanaan löytöön. Paidassa on juuri oikean värinen farkunsininen "binding" pääntiellä, joka ei valitettavasti näy kovin hyvin kuvassa, mutta sopii täydellisesti sinisten farkkujen kanssa. 
Yleensä ostan Lindexiltä aina kokoa isomman kuin käytössä oleva koko muuten olisi, joten saammekin nyt siirtyä vauvapuolelta isojen poikien osastolle. Harmi vaan, että tuo isojen poikien puoli ei ole ihan yhtä iso ja runsas kuin vauvapuoli, josta olemme löytäneet vaikka mitä kivaa. Saman jutun olen saanut todeta myös monen muun liikkeen poikapuolella. Tyttöpuoli tuntuu vain olevan monella merkillä paljon isompi sekä runsaampi kuin poikapuoli. Tämä on niin epistä!
Tässä asussa olevat Mini Rodinin farkut ovat todellakin slimmiä mallia, mutta silti sain kuroa vyötärökaitaleen sisällä olevalla nappikuminauhasysteemillä housujen vyötäröä todella paljon pienemmäksi, ja siltä ne jäivät vähän roikkumaan. Toki tämän mallin kuuluukin olla hieman "pudotettu" alaspäin, mutta silti vyötärö jäi löysäksi. No, on näissä housuissa toki kasvunvaraa pituudessa, niin josko me sitten sen myötä saisimme myös täytettä vyötärölle (?) :) 
Päässä Epulla on meidän ihan ykköslemppari lippis GANTilta. Hakusessa olisi myös yksiväriset lippikset mustana ja valkoisena. Jos joku tietää hyvän nettikaupan tai paikan, mistä sellaiset löytyisivät yksivuotiaalle, saa vinkata (merkillä ei niin väliä). :)
Mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikonloppua!

Cap: GANT / shirt: LINDEX / jeans: MINI RODINI / shoes: CIENTA.


5 kommenttia:

 1. Totta se on, että vauvapuolelta isommille siirryttäessä kivat vaatteet vähenee. Ja sitten vasta niin käykin, kun siirrytään sinne vielä isommille.

  Kiva päivän asu=)

  VastaaPoista
 2. Jarna: Ja voi, se on niin kurjaa. Toki varmasti myös se vauvanvaatteiden minipieni koko tekee niistä aina niin supersöpöjä, mutta valitettavasti se kyllä näyttäisi näin menevän siltikin..
  Ja Kiitos=)

  VastaaPoista
 3. Hyvän värinen punainen paita. Mä tykkään myös noista Lindexin osta kolme, maksa kaks perustrikoista. Taitavat olla aika suositteuja, kun koot menevät nopeasti. Pitääkin käydä katsastamassa tämän syksyn värit. Mitä kokoa teillä käytetään? Meillä on 80/86cm käytössä. Lindexiltä 86cm.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu! =)
  Mä huomasin kanssa että Lindexillä isompien puolella ei kivaa vaatetta ole... Ei ollakaan sieltä ostettu mitään muuta kuin sukkia ja alushousuja pitkiin aikoihin! =)

  VastaaPoista
 5. M: Joo, siellä oli myös hyvä perus aluspaita samassa rekissä sekä kaunis turkoosi raitapaita, mutta en löytänyt enää kokoja, joten taitavat olla tosi suosittuja. Toi kuva on kyllä jännä, se vääristää vähän värejä, kun oikeasti toi paita on aika ruskea, mutta tuossa valossa taas ihan punainen. :) Meillä myös käytössä 80/86cm, ja Lindexiltä 86cm.

  MrsAgatha: Isompien poikien puoli tuntuu olevan suppeampi verrattuna tyttöpuoleen tosi monessa paikassa. Harmi juttu, kun tottakai niille pojillekin haluaisi ostaa niitä kaikkein makeimpia juttuja. Vai onkohan niin että sitten niitä ei kuitenkaan osteta vaikka olisi tarjolla?? Vaikea sanoa... ?

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)