24.8.2011

Nuhanenä ja raitapuku

Buu! Nyt se iski! Nimittäin syysflunssa. Kaivoin laatikosta Epulle jo hieman syksyisempää päällepantavaa, koska sisälläkään ei ole enää niin kuuma. Lindexin raitapuku löytyy meiltä kahdessa eri värissä; mustavalkoisena sekä punavalkoisena. Tämä haalari on todella pientä kokoa ja väittäisin sen olevan melkein kaksi kokoa merkittyä pienempää. Punavalkoinen jäi meille pieneksi jo keväällä. Saimmekin tämän mustavalkoisen ystävältä, jonka pojalle se oli pieni jo ennen käyttöönottoa. Koko on merkitty olevan 86cm, mutta jo nyt haaruksen napit napsahtelevat auki Epullakin. Siis todella pieni. Keksin voi luovuttaa suosiolla koiralle, ja pian nämäkin raitapuvut taas eteenpäin. :)


Jump suit: LINDEX.

11 kommenttia:

 1. Ihana Raitapuku! Tuota samaa katselin punavalkoisena, mutta tosiaan nuo koot oli tosi pieniä niissä :) Söpö hauva myös teillä!

  VastaaPoista
 2. Meillä kanssa täällä pari nuhanenää :( Hih, liikkis koira, yhtään ei himoitse tuota keksiä! Ja vink vink mihin puvut voi sit luovuttaa ;)

  VastaaPoista
 3. Monniblogi: Kiitos=) Siis aivan uskomattoman pieniä, koska ei meillä nyt sentään 1-vuotias muilta merkeiltä 86cm käytä.:O Hauva sanoo kiitos. On söpö mutta kiero!;)

  Sini: Voi kurjuus! Ja vielä x 2. :( Mä inhoan flunssaa, ja kun hetken päästä saa itse kuitenkin vielä taudin... :'( Joo, tämä koira on kohta 100-kiloinen ;D Koitan kaivaa sen punaisen jostain, on "muutama" laatikko vielä läpikäymättä.. ;)

  VastaaPoista
 4. MrsAgatha: Kiitos=) On se mukava, mutta voi niin pieni...:)

  VastaaPoista
 5. Ai niin, meillä on Eeville aikeissa hankkia tuo valkoinen fatboy synttärilahjaksi junnukoossa. Aatu sai harmaan kastelahjaksi, mutta olisin kysynyt, että onko teillä valkoinen pysynyt hyvin puhtaana?

  VastaaPoista
 6. hei meillä sama ongelma kyseisen puvun kanssa poika käyttää 74cm vaatteita ja tuossa puvussa jo 80cm meinaa pieni olla...Ihana puku se on, mistä tulikin mieleen et sattuisitko oleen halukas myymään tuon puvun eteenpäin ;)?

  VastaaPoista
 7. Ihanat jotenkin seesteiset kuvat Eppusesta, suloinen pojka.

  VastaaPoista
 8. Sini: Kyllä se on aika valkoisena pysynyt, mitä nyt joskus jotain pieniä tahmaisia tassunjälkiä tulee, mutta aika hyvin olen saanut puhdistettua niitä. :) Se pinta on aika hyvä, että ei ihan kaikkea imaise sisuksiinsa.

  Nakki: Hyvä jos muillakin sama kokemus tästä (tai siis huono mutta hyvä;), etten ole ihan kuvitellut tätä kokojuttua).
  Tästä puvusta ehti tulla jo aikaisemmin muutama yhteydenotto meiliin ja valitettavasti ehdin jo myydä sen.:( Mutta jos olet joskus jostain kiinnostunut, laitahan postia suoraan eppuscloset@gmail.com.
  Voisin jossain vaiheessa ehkä väsätä jonkun blogikirppiksen (jos ketään kiinnostaa?), mutta voi mennä hetki että saan mitään aikaiseksi kun on tässä ollut vähän haipakkaa. :)

  Minna: Voi kiitos.:) Mutta voin kertoa, kaikki seesteisyys on ollut poissa tästä talostaa pari päivää. ;)
  pUs&KrAm! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)