6.8.2011

MAYORAL AW11-12

Tässä yksi meidän suosikeista: MAYORAL! Aika preppy varsinkin tuo poikapuoli, mutta minähän siitä ainakin tykkään.. :)))
Ihan lyhyesti ja nopsaan muutama kommentti, mitä tästä tulee mieleen; 
- Pojille todella "preppy" look, mitä on näkynyt mm. Tommy Hilfigerilläkin täksi talveksi.
     - tango red - navy - white yhdistelmä
     - pool green - harbor blue - capri -yhdistelmä yhdistettynä teräksen harmaaseen.
- Tytöillä paljon letti- sekä kirjoneuletta, pitkiä neuletakkeja, satiinipintaisia toppiksia, tekoturkisyksityiskohtia sekä asusteitä, handicraft style (huomatkaa ihanat neulesaappaat ja lettineuletunikat!)
     - väreinä laventelin violetti - orkidea lila - vanilja combo
     - dustypink - vanilja - taupe- ivory yhdistelmä
     - myös tytöille navy - true red - white yhdistelmä preppy tyylisesti. 
- kivalta näyttää tuo tyttöjen skottiruudullinen toppis, jonka tyylinen kevättakki oli muistaakseni pojille jo SS11 Ralph Laurenilla (jos muistelen oikein..) 
- Tykkään kovasti myös tuosta poikien argyleneuleesta, jossa kuvio on vähän uudenlainen.
- Tuleeko kellään muulla mieleen oma nuoruus noista koululaispoikien "lumberjack" -tyyppisistä paitiksista?? ;) 






9 kommenttia:

  1. Tykkään ihan hurjasti! Sekä poika- että tyttökuvista ekat (vauvojen jälkeen) on mun suosikkeja värimaailmaltaan. Aika jännä tuo toka kuvan pojan takki. Kuin duffeli, mutta lyhyen mallinen ja hihatkin on erikoisen lyhyehköt (olipas fiksusti kuvailtu..). Mielenkiintoinen, ja jos olisi se poika, niin oli pakko päästä kokeilemaan päälle :).

    Tytöilleni taidan käydä kurkkimassa palmikkoneulejuttuja. Brittikaupoissa oli ainakin jo talvitakkeja, niitä kun on viime viikot etsinyt urakalla. Varmaankin on siis jo sisävaatteitakin.

    VastaaPoista
  2. Mulle ei kyllä nuo tukkijätkä paidat juurikaan iske, varmaan sen 90-luvun puolivälin yliannostuksen takia... Sitten kun siihen paitaan yhdistettiin vielä harmaa huppu, niin mulle tulee ihan ökkökökkö assosiaatio, oli miten muotia tahansa...

    VastaaPoista
  3. Voi vitsit miten makeita vaatteita. Saisko noita tyttöjen vaatteita vähän isompina kokoina :D Noi neuleet nimittäin kelpaisi mullekin!

    -Elina

    VastaaPoista
  4. Marika: Samoin ihastelin tuota takkia. Kävin perjantaina Hki:n keskustan Stoccalla jo kurkkimassa, mutta siellä ei ainakaan tuolloin ollut vielä Mayoralin syysuutuuksia.

    Minna: :D Hih! Mä olen valmis, tervetuloa takaisin ysäriruutupaidat. :-D

    Elina: Joo, noi neuleet on aika houkuttelevia. Ja tykkään kovasti myös näistä Mayoralin kuvista. :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja! Mä tykkään erityisesti tokan kuvien poikien takeista ja kolmannen kuvan tyttöjen vaatteista. Ehkäpä jotain pääsee meidänkin vaatekaappiin :-)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania!!
    Tykkään hurjasti Mayoralista, mutta harmiksi meiltäpäin sitä ei enää mitään juurikaan saa:(
    Nuo tyttöjen neuletakit ja neulemekot ovat IHANIA, samoin poikien toinen kuva on mieleen.

    VastaaPoista
  7. M: Ne ovat tosi kauniita, ja erityisesti tuo villakangastakki kiinnostaa. kuten jo blogissasi keskusteltiin, varmaan joku sellainen pitää vielä hankkia.. :)

    Riikka: Voihan harmitus! :( Mutta uskon ja toivon, että Mayoralia tule myös myyntiin eri nettikauppoihin, kun en usko että Suomessa sitä kuitenkaan tulee kovin isona minnekään lastenosastoille tms.(?). :) Itse kiinnitin juuri huomiota noihin tyttöjen neuleisiin vaikka en niitä ostelekaan. :)

    VastaaPoista
  8. Ihania ovat minunkin mielestäni! Jopa niin ihania, että syksyn ostoja tehdessäni meidän kauppaan, tilasin itselleni muutaman neuletakin siinä samalla (lasten isoin koko)!

    VastaaPoista
  9. ^ Sinne siis kaikki Mayoral -fanit ostoksille!:) Onko tässä bloggerissa joku telepatia-toiminto?.. kävin nimittäin juuri äsken katselemassa Lilliksen sivuilla Cupcaken talvipukuja.. :)))

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)