20.8.2011

Lisää pieniä syksyjuttuja..

Pahoittelen heti etukäteen, jos tämä postaus on jonkun mielestä tylsyyden multihuipentuma. Tässä kuitenkin lisää pieniä syksyjuttuja, joita olen hankkinut Epulle. Ja kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin, näitä vaatteita on keräilty sieltä sun täältä. Pieni mies kasvaa niin hurjaa vauhtia, että välillä ihan hirvittää kuinka kaikkia vaatteita ehtii käyttää (eikä aina ehdikään), ja sitten taas kun pyykkikori pullottaa täynnä, tuntuu ettei meillä ole yhtään mitään päälle pantavaa. Tosin pikkumies on myös aika nopea liikkeissään ja pyykkiä meillä kertyy päivittäin ihan kiitettävä määrä. 
Syksyksi olen hankkinut aika monta kivaa asukokonaisuutta Epulle, mutta vielä hankintalistalla on muutamat kengät, asusteita sekä jotain rentoa trikoota kotivaatteeksi. Sitten alkaakin sniiduilu syystä, jonka kerron ehkä myöhemmin kun aihe on ajankohtainen.
 Vaikka käytämmekin aika huoletta kaikkia vaatteita puistossa ja ulkoillessa, on mielestäni kotiin tullessa kiva vaihtaa johonkin todella pehmoiseen ja mukavaan. Niin yleensä itsekin teen, vaikka muuten viihdyn hyvin farkuissa ja muissa ei-niin-rennoissa vaatteissa. Riipaiseeko kukaan muu kotiin tullessaan itseltä ja lapselta "retkut" pois ja vaihtaa johonkin niin iiiihanan mukavaan? :) Lempikotivaate?????


Tässä vielä syksyn hankintoja; vasemmalta oikealle: 1.) Hupparitakki: Tommy Hilfiger 2.) Tummansiniset chinos tyyppiset housut (malli kapeampi kuin edellisen postauksen beigeissä housuissa) 3.) tossut: Parvel (ennenkin täällä nähdyt) 4.) rugbypaita: Gant 5.) huivi: Wheat (lahja ystävältä:) 


Hoodie & trousers: TOMMY HILFIGER / sneakers: PARVEL / rugby shirt: GANT / scarf: WHEAT.

9 kommenttia:

  1. Taas maku niin yksiin näissä, ihana sinipunavalkoinen!Mä voisin ite nukkuakin farkut jalassa ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita! Mä vaihdan aina vaatteet kotiin tullessa itselle ja housut myös 1v pojalle. Tosin perjantaina oltiin muskarissa ja pojalla oli päällä Gapin collegehousut. Mietin itekseni etten muista että poika olis ollut moneen kuukauteen "ihmisten ilmoilla" tuollaisissa kotipökissä. :)

    VastaaPoista
  3. Suloisilta näyttää teidän asut!! Meiltä löytyy aika monta samaa juttua Pikkuveljen kaapista;)
    Itse tykkään olla farkuissa melkein aina, samoin Isommat lapset. Pikkumies on mallia "heti-housut-pois-piukottamasta-kun-vaan-mahdollista! :) Kotiasuna hänellä pelkät kalsarit läpi vuoden:)

    VastaaPoista
  4. Ihanalta näyttää teidän syksy! Jotenkin tuntuu että meilläkin jää aika paljon niitä joita keretään käyttää kerta tai kaksi, sitten ne meneekin myyntiin kun ei enää päälle mahdu :D
    Itse olen lähes kokoajan farkut jalassa, monnikin on! mutta koitan aina kotiin tullessa vaihtaa hänelle jotain "mukavempaa"

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita taas, ei näihin vaatekuviin koskaan kyllästy :) Mulla on 11 kk esikoispoika, "kylillä" ollaan lähes aina farkut jalassa molemmat, mutta kotona vaihdetaan slimmit trikoohousut jalkaan sekä poika että minä. Mä viihdyn parhaiten harmaa tai musta jumppahousuissa kotona. Pojalla yleensä popin trikoot, kun ne on luottohousut jotka pysyy hoikalla kävelijällä jalassa.
    Kenkäpostaukseen vielä, mä pohdin uutena äitinä syksyn kenkiä pienen pääni puhki;) ja päädyin ostamaan nahkakenkien lisäksi Viking goretex-nilkkurit. Ajattelin että niillä on ehkä helpompi aloittaa kävelytaival kuin kumppareilla, elän siis uskossa ettei kumppareita tarvita syksyllä, mutta se jää nähtäväksi :)

    VastaaPoista
  6. Ihania yhdistelmiä, sopis munkin makuun. Mites tuo Gantin paita näyttää tutulta... ;-)

    VastaaPoista
  7. Ihanan monta kommenttia!!! :))))) I'm sooooo happy!=)))


    Sini: Kiva kuulla että tykkäät!:) Sä olet aika sissi, mutta olisi kyllä kiva jos itsekin voisin, eikä aina kiristäisi ja puristaisi ja kutittaisi jne. :))))

    Emmi: Kiitos:) Samoin, kuten tuossa yllä jo laitoinkin, olen sellainen, että pakko saada kotiin tullessa jotkut mukavat "hönttähousut" jalkaan. Ja poikakin tottunut siihen. :)

    Riikka: Hih, en ihmette kun noita teidän vaatekuvia katselee, niin huolisin kaikki!:))) Meillä on joskus sisällä niin kuuma, että Eppu saattaa mennä viipottaa vaikka pelkkä vaippa päällä.

    Monniblogi: Kuulostaa niin tutulta. Tosin olen ollut vähän laiska myymäänkään nyt.. pitäisi ryhdistäytyä.. :) Farkkuihminen nro 3 tässä "ketjussa". Tai kolmas ja neljäs.:)

    Anna: Mukavaa jos ei!:) Trikoohousut on todella mukavia ja niissä on helppo liikkua. Mun pitäisi ehkä kans harkita, koska kompastuin tässä kerran "hönttähousujen" lahkeeseen ja tulin rappuset alas hienolla voltilla. :D Mä olen kans suunnitellut ostavani sellasen Popin trikooasun kotiin syksyksi.
    Kenkistä vielä; Meidän pitää myös hankkia kumppareiden lisäksi jotkut laadukkaat nahka tai gorekengät syksyyn/talveen.. en vaan oikein osaa valita kun nyt on löytynyt aika monet kivat. Kertoiletko myöhemmin kokemuksia mitä ootte tykänneet Vikingeistä? :) mua kiinnostaisi kuulla noita, koska en ole ihan kauheasti noihin lasten talvikenkiin perehtynyt. :)

    Minna: Hmm...hmmmm...hmmmm.. voi ehkä olla, että e h k ä ollaan oltu jossain yhdessä shoppailemassa... ;) Ehkä... ;)

    VastaaPoista
  8. Näin viikon kokemuksella Viking gt ollu ihan tooosi hyvät poika pysyy ulkona itseasiassa niillä paremmin pystyssä kuin meidän nahkakengillä. Ainoa miinus (ja samalla plussa) että ovat aika napakat ja vaikeahko sujauttaa pullerojalka sinne sisään. Mutta varmasti juuri napakkuuden ansiosta onkin hyvät kävelyä harjoitella. Vesikeleistä ei oo vielä kokemusta miten pitää kuivana jalan.
    Ja sullekin kapealahkeista lökäriä jalkaan vaan ;), Mäkin oon leveemmillä kompuroinu ja ajatellu kauhulla just tollasta ilmaveivii ja vielä vauva sylissä.. huihui! Onneksi ei oo vauvankaa tuollasta käyny...B=)

    VastaaPoista
  9. Joo, ne on varmastikin tukevat. Ja tukevilla taas pienen "hoipertelijan" hyvä kävellä. :) mä oon huomannut ton saman lähes kaikissa kengissä, joissa on nauhat. Ja vaikka Epulla on aika rimpulat jalat, se jalkaterä on kyllä ihan vavanpullea.
    Ilmaveivi :D Ei ollut mulla onneksi lapsi sylissä, mutta sen voin kertoa että lapsi nauraa räkätti äidin tempusta. Mä mietin että on pakko olla helpompikin tapa saada poika nauramaan.. ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)