2.6.2011

Summer dresses from Monsoon

Vaikka tämä blogi keskittyy pääasiassa Eppusen kaapin sisältöön ja suosii räikeästi pienten poikien vaatetusta, en voi sivuuttaa näitä kauniita tyttöjen kesämekkoja, joihin törmäsin surffatessani Monsoonin sivuilla (täällä). Monsoon on oma suosikkini, mitä tulee naisten tai tyttöjen mekkoihin ja sieltä olen löytänyt myös omat suosikkimekkoni. Kuvassa vasemman puoleinen mauven värinen puuvillamekko "Kimono butterfly dress" ja oikeanpuoleinen kukilla printattu silkkiorganzamekko "Lilly print dress" ovat suosikkini upeasta mekkovalikoimasta ja suosittelenkin kurkkaamaan myös muut kauniit tyttöjen ja naistenmekot. Poikien valikoima oli mielestäni vähän suppeampi verrattuna tyttöjenpuoleen, joskin myös sieltä löysin omat suosikkini... niihin palaan ehkä myöhemmin..
image source: www.monsoon.co.uk

4 kommenttia:

  1. Monsoon ei suotta ole lempparimerkkejäni. Mekkojen saralla siellä kyllä on aina yhtä ihania. Poikien vaatteita ei meillä ole montaakaan.

    VastaaPoista
  2. Jarna: Kyllä, juurikin näin.. Monsoonilla todella kauniit mallit, kuosit,brodeeraukset, kirjailut jne mekoissa, mutta valitettavasti poikien puoli juuri kuten monella muullakin merkillä suppeampi.. :/

    VastaaPoista
  3. Ihania mekkoja, tämä nostatti taas mekkokuumetta :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)