30.5.2011

Zaran sinivalkoinen setti käytössä


Kuvassa tämän tekstin alla on Zarasta hankittu uusi swetaripuku ensi kertaa käytössä. Tämä setti on esitelty flat-kuvassa otsikon alla "Nautical for the SS2011".
Settiin kuuluu siis valkoinen kääntöhuppari, jonka toinen puoli on sinivalkoraidallinen sekä rennot yksiväriset navyn siniset ja todella pehmoiset trikoohousut. Lisäksi ostin takin alle vielä t-paidan, jossa on printti "I love Dad". Jalassa on taas kerran nuo aiemmin esitellyt kesäiset Cienta -kangaskengät, denimin värisenä, tottakai. :)
Epulle espanjalaisen Zaran vaatteet sopivat aina todella hyvin, koska ne ovat mitoitukseltaan vähän kapeampia kuin esimerkiksi skandimerkit perinteisesti. Tosin tämä puku on kokoa 12-18 months (=82cm), eli vielä hieman reilu ja sen kyllä huomasi kun housujen matka oli aina kävellessä alaspäin. Halusin kuitenkin ottaa tämän setin jo käyttöön, ettei siitä tule yksi kaappiin unohdetuista asuista ja myös siksi, että automatkalla tällainen rento ja reilun kokoinen asu olisi mukava, eikä kiristäisi ainakaan mistään. 
Erityisesti tykkään tämän swetaritakin hupusta ja sieltä vilkkuvasta raitakuosista. Pidän muutenkin todella paljon pienten lasten hupullisista swetaritakeista, koska ne ovat mielestäni juurikin hupun takia erityisen käytännöllisiä. Meidän pieni mies on nimittäin todella näppärä nakkaamaan pipon tai lakin pois aina tilaisuuden tullen, joten jos näin käy, meillä on sitten edes huppu. Mielestäni huppu on helppo vetäistä päähän esimerkiksi myös silloin kun Eppu pitää nopeasti siirtää vaikka sisältä autoon, autosta kauppaan jne. ja lakki on teillä tietämättömillä (tai vanhemmat ovat liian laiskoja laittaakseen sitä ja ulkona ei ole kylmä niin että ilma vaatisi myös lakin hupun lisäksi).
 Mutta... olen myös kuullut, että toiset ihmiset pitävät hupullisia puseroita tai takkeja pienillä lapsilla äärimmäisen hankalina. Huppuhan voi jäädä hankalasti kurttuun varsinkin makaavan vauvan alle tai pahimmassa tapauksessa tarttua kiinni johonkin ja olen kuullut, että toiset ihmiset karttavat vauvan/taaperon vaatteissa huppua kuin ruttoa. 
Siispä kysyn, kumman sinä valitset: "Hupulla vai ilman?"
Outfit Zara baby, shoes Cienta.1 kommentti:

  1. Hupulla! Antaa lisäsuojaa paljaalle niskalle ja tosiaan auttaa ees vähäsen, kun meidän miehellä on elämäntehtävänään nykyisin riipiä päästään kaikki hattu- ja arskaviritykset...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)