15.5.2011

Ken söi kesäyöpuvun?

Luin tänään eräästä kivasta lastenvaateblogista todella hyvän keskustelun poikien kesäyöpyjamista. Lisäksi näin ihanan kuvan eräässä toisessa blogissa söpöstä tyttöjen pyjamasta, josta tulikin mieleeni keväinen pojan pyjamametsästykseni. Pienten poikien kesäyöpukuja on todella vaikea löytää.. korjaan; pienten poikien KIVOJA ja hyviä kesäyöpukuja on lähes mahdoton löytää... ainakaan Suomesta. Ensimmäisenä kävin tietenkin läpi ruotsalaiset ketjuliikkeet, ja valitettavasti esimerkiksi H&M:lla roikkui täysin samat setit kuin viime kesänä. Nopealla kierrolla ei voi näissä ainakaan kehuskella ja minun on vaikea uskoa, että H&M pitäisi tällaisia malleja ns. täydennettävinä jatkuvina malleina.. ? Vai olenkohan väärässä?
 Joka tapauksessa en halua ostaa samaa yöpukusettiä, joka meillä oli jo viime kesänä, eikä tämä ketjuliikkeiden laatu oikein vakuuttanut minua. Päädyinkin sitten hankkimaan muutaman t-paita ja shortsi setin GAP:lta, jossa niitä näyttää myös olevan pienessä koossa. Lisäksi ostin yhden Polarn O. Pyretin shortsiasun ja kirppikseltä löysin ihanan sateenkaaren värisen, raidallisen shortsiasun, joka oli jo valmiiksi pehmeäksi pesty. Lisäksi The White Companyn sivuilta löytyi kauniita klassisia yöpukuja (Little White Clothing), jotka alkoivat koosta 12-18 months. Ainakaan pääkaupunkiseudun kaupoista ei oikein löytynyt näitä t-paita & shortsi yöpukuja kuin vasta koosta 92/98cm lähtien. Harmi, sillä ainakin minusta erilliset shortsit ja t-paita ovat kaikkein käytännöllisimmät pienelläkin pojalla, joka ei kuitenkaan ole ihan vastasyntynyt. Onneksi Amerikan ihmemaassa on tämäkin tajuttu ja ainakin GAP tarjoaa mitä ihanampia kuosillisia yöpukuja myös pienille pojille. 


Tässä muutama ihanuus GAPin valikoimasta
Image source www.gap.com
Tässä muutama kaunis klassinen kesäyöpuku The White Companylta. 


image source: thewhitecompany.com
TÄMÄN Polarn O. Pyretin yöpuvun valitsin Epulle. Laatu ihanan pehmeä puuvilla, varmasti mukava herkälle iholle ja iloiset kesäiset värit.(imagesource www.polarnopyret.se)
4 kommenttia:

 1. Meidän isommalla neidillä GAP:n housut+paita yöpuvut oli ihan parhaita(sopivan kapeita), kunnes alkoi mekkokausi. Mekko pitää olla yölläkin. Kesällä sitten vaan lyhyitä yömekkoja.

  ps. Kiitos terapeuttisesta lenkkiseurasta. Ei kiukuttanut enää yhtään niin paljon kun tulin kotiin!

  VastaaPoista
 2. Meillä on ihan sama ongelma. Täytyy naputella siis palkkapäivän jälkeen tilausta gapille...

  VastaaPoista
 3. Salla: Ihanaa, mekko tyttö <3 Kiitos itsellesi, mietin vaan sitä Ikean viereen rakennettavaa uutta konseptia ;-)

  Minna: Suosittelen ja varoittelen, meinaan rahanmenoa, siellä on kaikkea ihanaa.. hih! ;-)

  VastaaPoista
 4. No mäpä kävin siellä gap eu sivuilla ja juurikaan mitään ei ollut enää meidän koossa... Eli rahaa säästyi, muttei ongelma ratkennut. Tarvitaan edelleen jotain sortsipyjaman tynkää...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)